Волво Клуб - България

Full Version: V50 2.0D пали трудно
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Автомобилът е V50 2.0D 136 к.с. MY2005

Пали трудно. Обикновено пали трудно само първото палене за деня. При запалването отзад НЕ излиза нищо. Нито кълба с чернилка, нито бели пушеци. След това, без значение студен/топъл ДВГ, пали сравнително нормално. Преди 3 години е правен основен ремонт на стартера.
Възможно ли е някъде в горивната система да се губи налягането на нафтата и помпата да го подкачва при вртене на стартер? Такива са ми подозренията. Освен това вече не се смнявам в пикаеща дюза, защото колата върви и харчи нормално...

Някакви предположения и свети?
Дали не смуче въздух от бързите връзки на горивния филтър?Виж и тази тема - <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=38333">viewtopic.php?f=8&t=38333</a><!-- l -->
Благодаря за линка. Прочетох темата. Ще проверя всички бързи връзки и горивопроводи. Освет това мисля да посетя сервиз за стартера... Confusedhock:
NuclearWinter Wrote:Благодаря за линка. Прочетох темата. Ще проверя всички бързи връзки и горивопроводи. Освет това мисля да посетя сервиз за стартера... Confusedhock:
Колегата имаше абсолютно същите симптоми.От тогава не се е оплаквал. Smile