Волво Клуб - България

Full Version: Запитване за доверен сервиз на Армеец
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги!

Не знам дали пускам темата в правилния раздел, но става въпрос за S60-тката, та може и да някой друг да е полезна.
Така, днес ходих в Армеец да опиша щетите от престоя на паркинга (удари от врати, по всички възможни детайли, и една щета от миналата зима, която вече си бях завел - пукнато стъкло). За всички тези щети ме пратиха в доверен сервиз(да не му направя реклама само, че и идея си нямам какъв е тоя сервиз):

България Карс
бул. „Cливница“ 425 София


Моля, някой ако има наблюдения от този сервиз, да сподели, ще съм му много благодарен.
А и как мислите - хубаво ли е сега да ги оправя всички неща (визирам тенекиджийските), или да изчакам на пролет ?
Много благодаря!

Поздрави,
Стефан
Аз, ако съм имал щети, съм си избирал сам доверения сервиз - как така ще те пращат на конкретно място...?!
За този сервиз не знам нищо, ползвал съм в Дружба, пак на Армеец.
Ако има ламарини за оправяне, горещо препоръчвам преди зимата - кал, влага, соли... Все водят до корозия, колкото и да е защитено купето.
Успех!
Благодаря за отговора, колега!

Всъщност, те ме питаха за кой сервиз искам. Аз казах, че не им знам сервизите (което си е така) и ги питах те какво ще ми препоръчат (може би беше грешка, не знам) и оня вика - изчакай малко, върна се и каза - това е сервиза за теб и ми даде две възлагателни писма. Аз се усетих и го питах - Може ли да го сменя, ако не ми хареса? Той каза - обади се да ги питаш първо, да се разберете и след това може пак да говорим.
Но идеята му беше, че в този сервиз ще ми сменят и стъклото и ще оправят ламарините.

Поздрави,
Стефан
Пускам ти на Лични един телефон на управителя на сервиз от който бях доволен.
Работи с Армеец.
И аз постъпих така като отидох в сервиза в който ме пратиха от Армеец и там оправих сигурно над десет щети, нищо не е мръднало за четири години, ни като лак, ни като цвят. Но става дума за Варна, а този който ме насочи към сервиза, беше от мобилната група и се оказа читав служител и понеже завързахме дълга приказка, ми каза, ние оправяме нашите (разбирай ТИМаджийските ) коли там. Сега колкото пъти съм ходил, се опитват да ме калесват, да пробвам техният сервиз и това е нормално искат да минат по-тънко, но аз съм малко "консерва" и си карам на провереното. Та в този ред на мисли, може би е добре да се довериш на колегата хо'Спърс, а не там където са те изпратили за да платят по-малко.
Благодаря, колега!

Ами при мен е малко сложно - още в началото на тази година, когато закупих колата, направих каско и още на другия ден - карайки по магистралата, хвръкна едно камъче от колата пред мен и ми спука стъклото.
Аз веднага отидох и го заведох като щета и така си карам и до момента, дори след като заведох щетата отидох при един в Горубляне за 25 лв. да го напълни със смола.

В тоя сервиз дето ми го препоръчаха от Армеец, казаха, че там ще оправят всичко - и ламарини и стъклото.
Чух се с тях, казаха, че работили само с европейски стъкла, казаха, че дори има опция да си доплатя и да ми вземат оригинално.

А за ламарините - не се притеснявам толкова, аз не съм я направил колата на канче - само от престоя на паркинга пред блока - има следи от врати на други коли, но по всеки детайл Smile

Поздрави