Волво Клуб - България

Full Version: Re: Помощ за покупка на VIDA DICE
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Няма търговец, който да е в състояние да ти предложи достъп до сървърите. Трябва да си дилър на волво, а за да си такъв ежегодно минаваш по един чек-лист, който никак не е лек за изпълнение. Та като са те одобрили получаваш /срещу заплащане - годишна такса/ достъп. Има и дневни /ъъъъ тридневни/ абонаменти, но те излизат бая соленичко 150 долара ми се върти из главата, но не твърдя че съм точен. Това е само за правото да се конектнеш. Оттам нататък всеки отделен даунлоуд също си има цена. И като удари чертата човек - върви в МП и си плати за ъпдейт ХХХХХХ - по евтино ще ти излезе. Смисълът да имаш DiCE+VIDA e да си диагностицираш колата и да прочетеш детайлно как да си я поправиш.
che4ef Wrote:
Quote:От тук може би ще ти е по-лесно : <!-- m --><a class="postlink" href="http://sklad66.com/cms/Diagnostichna-si">http://sklad66.com/cms/Diagnostichna-si</a><!-- m --> ... -DiCE.html
Плюс това пише че поемат и гаранция в рамките на 12 месеца.

Цената е нормална. Попитай дали дават софтуера. Щом има гаранция и са точни няма какво да го мислиш.
Дават CD със софтуера,а при желание и ти го инсталират.Изпращаш по куриер лаптопа/трябва да е с максимум Windows7,могат да ти инсталират и него/ и след 4-5 дена ти го връщат готов за използване.
RC_MIRO Wrote:Има ли пълен достъп и функции тази vida ot sklad66
Няма пълен достъп,но е напълно достатъчен за диагностика и промяна на доста параметри,изтрива грешки....Не може например да препрограмира алармата.
Колеги, за да не пускам нова тема ще питам тук. Някой монтирал ли е аларма на ХС90,колата няма заводска такава. И ползва ли някой мултимедия която замества оригиналния дисплей.
Това с нямането малко ме съмнява особено V8 по скоро не ти работи.
Няма светодиод на таблото затова си мисля че няма аларма. А за мултимедия имам в предвид това или подобно : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.hid.bg/OEM-Multimedia-Double-Dvoen-Din-DVD-GPS-TV-Volvo-XC90-V70">http://www.hid.bg/OEM-Multimedia-Double ... o-XC90-V70</a><!-- m -->
Ама и цифрата от хилЯдо и шестотин левчета си е ...
Е, вярно, малко се оливат, но ще почакам да паднат цените.

Е мелно малко се оливат ама ще почакаме да раднан цените

Не знам дали си забелязъл,но ако не си във вече трети твой пост редактирам правописа. Каква е причината за този правопис ако не е тайна ?
RC_MIRO Wrote:Е мелно малко се оливат ама ще почакаме да раднан цените
Цените си стоят така поне от две години... Wink
И нямат намерение да падат.
Това си е китайско от където и да го погледнеш.
По-добре виж в aliexpres или нещо подобно беше, цената е със сигурност по-ниска.
А дали ще се върже към електрониката на ХС-то, няма кой да ти каже... Питал съм, мълчат!
Поздрави!
Quote:за мултимедия имам в предвид това или подобно : <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.hid.bg/OEM-Multimedia-Double">http://www.hid.bg/OEM-Multimedia-Double</a><!-- m --> ... o-XC90-V70

Няма номер на Волво. Всички части имат номера на Волво. Питай ги какъв е фабричния номер. Ако е оригинално трябва да е написан някъде. Ако не могат да ти кажат аз не бих си го купил. То като ще дава човек толкова пари по-добре дай още малко че си го направи както трябва.
Ето за това говоря: с номерата и всичко. http://www.volvopartswebstore.com/showAs...odelYear=0
Pages: 1 2 3