Волво Клуб - България

Full Version: Проблем със свързване на SC-901
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги , здравейте. Днес се сдобих с горе посоченото радио от c70 и се оказа че предишният собственик на моята кола (850 т5 1995) е изрязал оригиналната инсталация и е преправена за обикновено CD .Въпроса ми е дали има вид преходен кабел от обикновено CD към нашата оригинална букса? И ако няма такъв кабел дали трябва са търся оригинална инсталация , за да преправям наново?
Благодаря .
iksan Wrote:Колеги , здравейте. Днес се сдобих с горе посоченото радио от c70 и се оказа че предишният собственик на моята кола (850 т5 1995) е изрязал оригиналната инсталация и е преправена за обикновено CD .Въпроса ми е дали има вид преходен кабел от обикновено CD към нашата оригинална букса? И ако няма такъв кабел дали трябва са търся оригинална инсталация , за да преправям наново?
Благодаря .
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=37694">viewtopic.php?f=34&t=37694</a><!-- l -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.thunder.bg/product_info.php?products_id=492">http://www.thunder.bg/product_info.php?products_id=492</a><!-- m -->
Колеги благодаря , но този преходен кабел е с женски конектор и за да стане ми трябва оригиналната букса.
Реших да си възтановя в оригинален вид инсталацията за касетофона .
Благодаря , поздрави.
Ето
Благодаря . Всичко е свързано . Обаче има още един проблем, този плеър не чете никакви CD дискове , пробвах една дузина от оригинални копия до саморъчно записани с НЕРО и не ги чете... Почистих с тампон и малко алкохол лещата на четеца и никакъв резултат. Съветвам ви да не преминавате към тази конверсия защото ще си скъсате нервите. Мисля да си взема някакъв двоен ДИН и да приключа.
Поздрави.
iksan Wrote:Благодаря . Всичко е свързано . Обаче има още един проблем, този плеър не чете никакви CD дискове , пробвах една дузина от оригинални копия до саморъчно записани с НЕРО и не ги чете... Почистих с тампон и малко алкохол лещата на четеца и никакъв резултат. Съветвам ви да не преминавате към тази конверсия защото ще си скъсате нервите. Мисля да си взема някакъв двоен ДИН и да приключа.
Поздрави.
В какъв формат са записани СД-тата? МР3 не четат.Трябва да са в аудио формат - 10-15 песни на СД.
Колега , горя дисковете в Аудио Формат (wav) през Неро ... На най-ниска скорост и пак не ги чете. Разрових се в нета и се оказва че това е доста често срещан проблем и ремонта не си заслужава.