Волво Клуб - България

Full Version: Издирва се тъмен миниван, блъснал човек на пешеходна пътека
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги, издирва се автомобил, блъснал и потрошил човек на пешеходна пътека, и избягал. Инцидентът става на Ломско шосе в София около 18 часа в неделя, 22 ноември. Знае се само, че е миниван, тъмен на цвят, вероятно близък до черния. Избягал е в посока Обеля-Околовръстното, според очевидци се е движил с около 150 км/ч. Блъснал е майката на мой приятел, живеещи в района. Жената е в кома и е така потрошена, че едва ли ще оцелее. Отхвърлил я е на около 40 м. Предполагам, че са скрили минивана някъде в районите на Надежда, Обеля, селата Волуяк, Мрамор, Костинброд, гр. Нови Искър и т.н. Може да в някой селски двор или гараж, а може и да го ремонтират в сервиз. Със сигурност е потрошен отпред – фарове, капак, броня, предно стъкло. Моля за съдействие и информация ако някой забележи подобен подозрителен автомобил в посочените райони - по безлюдни места и малки улички, в разни сервизчета за боядисване, за смяна на стъкла, и т.н. Такива гнусни помияри не бива да се оставят безнаказани.
Тел. За връзка: 0884 720050.
Или 0887971986 – Живко, сина на пострадалата.
Колеги, допуснал съм грешка, миниванът се е движил в посока към центъра, а не към Околовръстното както съм писал в първия пост.
Т.е. може да се е укрил в коя и да е част на София и околностите. Само от кръговото на Ломско може да е продължил в три посоки, а оттам се сещам за камери само на Централна гара на светофарите.

Сбъркал съм и телефона на Живко - верният е 0887971976.
По последна информация има някаква вероятност автомобилът да е Рено, модел Еспейс. Но все пак става дума за вероятност, а не 100% сигурност.

[Image: 036322018.jpg?r=0]
[Image: 036322019.jpg?r=0]
[Image: 036322020.jpg?r=0]