Волво Клуб - България

Full Version: Отличниците на клуба за 2015г
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Уважаеми колеги,
С огромна доза позитивизъм Ви съобщаваме, че господата Стоил Лазаров- STEW, Пламен Иванов-pliva и Велислав Енчев-yuckuJackD, си заслужиха признанието за отличници на Волво клуб България, през изминалата 2015г с усилията, времето и нервите, които вложиха в изпълнението на текущите задачи, развитието и забавлението в нашият любим клуб. Благодарим, че имаме такива колеги, без които много от нещата нямаше да се случат. Разбира се, всеки от членовете допринесе с каквото можа за да подобрим мястото, което взаимно обитаване, благодарим и на Вас колеги. Дано през настоящата година да надграждаме на всичко постигнато до тук и догодина да имаме и други отличени.

С уважение УС на ВКБ
Ха честито, да сте живи и здрави и мераците да не ви напускат никога :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Форума е качествен, защото участниците са качествени. Честито на удостоените!!!
Браво на колегите!

Това наистина е много добро признание! Поздравления!
Поздравления!!!
:o Не знам какво да кажа(пиша)!!!Трогнат съм и малко объркан.Много хубава изненада!Влязох в този клуб в труден момент от моя живот и той стана кауза за мен,благодарение главно на ХОРАТА тук!И уникалността на шведската марка,разбира се :lol: Опитвам се да съм полезен с каквото зная от опит, понякога давам и грешни съвети,случвало се е и да си изпусна нервите... Smile Дано да няма засегнати!Извинявам се!
А иначе и за напред ще се опитвам да помагам с каквото и на когото мога!
Безкрайно благодаря!За всичко! Smile
Благодаря за приза, с който ме удостоихте, направо бях шашардисан. Във форума и клуба намерих изключително добронамерени хора, желанието ми е с тези хора да общуваме все така и в бъдеще. Хора, БЛАГОДАРЯ ВИ.
Благодаря Ви за признанието. Както се казва всичко се връща - тук намерих добри приятели, които не бих имал възможността да познавам дори.
Аз на свой ред също съм имал и силни и слаби моменти, изпускал съм пара, помагал съм с каквото мога, а сигурно съм и подвеждал неволно някой колега. Хора сме,грешим.

п.п. И като човек бивал по-решителен и импулсивен /характер, к'во да се прави/ съм насреща за изглаждане на всяко възникнало във времето недоразумение открито. Пък недоразуменията да ги 'лъзнем с малко рок с ром Smile