Волво Клуб - България

Full Version: Може ли да се присадят седалки ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Колеги , я кажете,че съм се огледал в едно хц90,но си няма подгрев на седалки,може ли ако си купя от друга кола(донор) , да му се присадят ?
Съмнявам се, че само със смяна на седалки ще стане работата. Приятел беше питал в Мото Пфое дали може да му се сложи подгряване на седалките на XC90(2004) и му отговорили, че те това неможели да го правят, каквото излезело от завода - това е. Неможело да се променя заводската конфигурация.
Мани ги тия ,то братче ,излзиа верно ,че квото излезне ,тва е ... Аз не вервам да е така... Аре стига на бмв е 60 братче,може да му слагаш седалки с масажи подгреи,на волвото няма да може,е*ати проклетата работа. Най вероятно трябват и модулите,не виждам какъв е проблема като се вземат всички части,да сработи... Просто никой не си е играл най-вероятно,за тва все още не става .
Ако има някой по запознат,да сподели мнение Smile
На моята 60ка подгревът на седалките е слаган допълнително някъде в Германия, тъй че би трябвало да има начин. Кой обаче тук може да се наеме с тази задача е друг въпрос.
А пък аз съм почти убеден, че само намираш седалките, и двете копчета, които са същите като на 80-ката и натискаш и тръгва, разбира се вероятно трябва да имаш и заложено окабеляване, ако ли не, ще трябва и то и бушон Wink После палиш зегето и тръгва, в това няма никаква сериозна електроника, тъп реотан , обаче... Тук идва тънкият момент, вероятно като смениш седалките може да имаш проблем с еърбеците които са в седалките, там не знам дали ще ги припознае като свои компютъра.
??????
в седалките има еърбеци, ако модула им познава само своята възглавница, може да има дерт и да индикира проблем. Малко ме съмнява, но не е изключено и да създаде грижи. Иначе ако се учудваш, да има възглавници в седалките от външните страни.
bg_tiger1978 Wrote:в седалките има еърбеци, ако модула им познава само своята възглавница, може да има дерт и да индикира проблем. Малко ме съмнява, но не е изключено и да създаде грижи. Иначе ако се учудваш, да има възглавници в седалките от външните страни.

Неее,аз не съм видял,че сте писали мнения,за това написах въпросителния. Ама и аз мисля ,че не е такава чак философия ,е*а го... Роби ми каза ,че не можело,ама аз не му вярвам,понеже,все си мисля ,точно както обесняваш ти,че не е кой знае каква философия егати... А пък дори и други седалки окабеляваане и модул да купя дет се вика,не е проблем,стига само да сработи Smile
Не се занимавай...няма да стане.Аз го изиграх целия този филм.Роби и на мен ми каза че не може...и аз не повярвах,но е така.Всъщност може да стане,но при мен за S60 беше към два бона удоволствието и пак не бяха на 100% че ще сработи.За твоята кола може да е съвсем друга цената.В крайна сметка го подкарах по друг начин,но там приключението е още по голямо.
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=k3QIeOzO9aw">https://www.youtube.com/watch?v=k3QIeOzO9aw</a><!-- m -->
Това също е вариант. Wink
Pages: 1 2 3