Волво Клуб - България

Full Version: Пистов ремък V70 2.5 TDI
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здавейте колеги. Смених отигача на пистовия ремък и ремъка, защото старя се счупи , но стой много хлабав. Ремъка е 1685 мм с климатик а за монтажа му използвам схема от ВАДИС и немога да разбера защо се получава така. Прикачвам схемата.
Искаш да кажеш че си купил същият ремък и ролка и си ги монтирал по-правилната схема и стои хлабав.
Нещо не е монтирано както трябва или ремъка, който са ти продали не е за тази кола, или пък самия обтегач.
За твоя модел има няколко ремъка, според последните цифри от рамата.
Благодаря ви за бързото включване. Обтегача и ролката са едентични с тези който си бяха на колата и отделно съм ги проверил и с разни каталози и програми. В нета попаднах на снимка на кола със същия двигател и ремъка е сложен по друг начин. Монтирах и моя така и пасна идеално. Моля някой със същия двигател за една снимка или да сравни дали е като схемата от ВАДИС. Благодаря .
Ето как го монтерах. Извинявам се за размера на файловете.
Колеги, знам че на тия "танкове" рядко се налага да се вдига предния капак, пожелавам го всекимо, но никой ли от любопитство невидя при него как е.
Моята не е такава и едва ли с нещо помагам по казуса, ама някак си ми седи неестествено така с тая ролка почти омотана изцяло с ремъка между другите две.Трябва схема точно за този мотор да има някъде.

П.П. Между временно цъкнах из нетя и се оказа, че си е така, както си го монтирал. Има два варианта според вида на ролката. Wink
Благодаря ти много колега. От няколко дни я карам така и все го мисля пустия му ремък. Можеш ли да ми кажеш къде го видя.
КОлега Ulavi и при мен е като при теб.
Мерси колега.
Pages: 1 2 3