Волво Клуб - България

Full Version: Съвет за покупка на Волво В50 2.0 д 136 кс.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте надявам се бъдещи колеги.Спрял съм се на Волво В50 2.0 дизел 2005/2006г.Нямам никакви впечатления от марката освен всеизвестната здравина.Моля за вашите съвети,мнения,и впечатления от конкретното возило.На какво да обърна внимание при покупка,слаби места,избор на двигател.и тнн.Слизам от Тойота Авенсис 2.0 д4д 116кс 2003г.много доволен от колата но идва време да се смени .Това което знам е че модела е базиран на Форд Фокус,двигателя е на Пежо но настроен по критерийте на Волво.Скъпи ли са частите? Общо взето всичко ще ми е от полза.Надявам се да откликнете на молбата ми и да получа акуратни мнения и съвети.Хубав ден на всички.Благодаря предварително.
Здравей.
Направил си правилния избор. От година и половина и 23 хил. км съм собственик на В 50 и мога да кажа само хубави неща за колата. Мога да ти кажа, че преди около 2 месеца търсехме в 50 за един приятел и след обикаля до сливен, пловди и т.н., не успяхме да му намерим читав екземпляр и в крайна сметка момчето вече кара авенсис :lol: . Подготви се с търпение и бъди готов да се нагледаш на пълни кочини! Търси кола с 2.D двигател, 1.6 не си заслужава, данъка му е почти същия, а и съм чувал, че не е толкова читав. За последно мога да ти дам пример за пълна кочина <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11458560631938679&slink=edcsjv">http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=edcsjv</a><!-- m --> . Успех в търсенето.
Благодаря за бързия отговор.Колата от линка хваща око,не разбирам защо за теб е кочина.Ходил си да я гледаш ли?
Да, ходихме да я гледаме. Вътре не е толкова запазена. При запалзване двигателя изпушу (стабилно) и стартера изсвири, отделно продължи да пуши, като даже пушеше и от сами двигателен отсек (някъде около турбото но неможеше да се види откъде). Горивопровода беше пълен с въздух съответно двигателя работеше неравномерно, като джамбазина се опитваше да ни убеди, че било нормално и като я обслужиш ще се оправи. Заради това колата си стой от няколко месец и скоро май няма да изчезне, освен ако не се появи някой глупак :lol:
Супер,спести ми ходене до Сливен.Благодаря много.Ами освен ако някой забележи нещо читаво да свирка.Сега се връщам от една автокъща тук,успях да седна вътре но самия екземпляр беше ужасен.Не ме грабна никак,ще търсим май дълго време.
Няма да е лошо да публикуваш обявите, които си харесал, някой колега може да е наблизо и да погледне колата и така да ти спести някой лев и много нерви.
Да,това мисля да правя.Само малко да се освободя.
Момци,за сега няма да карам Волво.Съдбата ми поднесе едно Пежо 407 иззето от банката поради не плащане на лизинга.Колата е на 90х,км.проверена и диагностицирана.Всичко е ново,дори по стъклата от вътре все още има предпазно фолио.Двигателя е стщия 2.0/136кс.Утре си прехвърлям каското на мое име и съм готов.Желая ви много безаварийни километри.