Волво Клуб - България

Full Version: Малко премеждие с s60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
1. Снощи по магистрала "Струма" изведнъж колицата угасна. Слизам и гледам как филтърната кутия се е пръснала в резбата. Тя е пластмасова, отнася се за всички дизелови модели след 2005 г. В крайна сметка филтър + кутия 160лв + други разходи и до към 200 лв докарахме нещата. В МП цената е 395 (без ДДС / с ДДС не помня). Това е заради моя мърлявщина много ясно. Сменям редовно всичко с изключение на горивния филтър. Все го оставях за след малко. Беше почернял и запушил. Сега всичко е в нормите, надявам се. Не правете като мен Wink
2. Гадното кокалче за управление на клапите също се беше измъкнало ПАК при положение, че съм го сменил ново от МП и броих цели 7 лв с ДДС. Мисля да го лекувам по оригинална рецепта с контра телче или кламерче най-после. Спъва ми само колата.
За същото кокалче МП ми взеха 15 лева, гадовете мръсни Big Grin . Иначе горивния филтър сменям редовно при смяна на масло, играл съм този мач със запушен филтър.
Смених това кокалче преди 10 месеца и пак се измъква. Ще има нужда от побългаряване. Колата ми е много спъната иначе.
anex Wrote:Смених това кокалче преди 10 месеца и пак се измъква. Ще има нужда от побългаряване. Колата ми е много спъната иначе.

Да не би да са клеасали вихровите клапи и усилието което става там да е по голямо от това което може въпросната сглобка да издържи? :roll: Idea
Не, движи се съвсем свободно, просто хлабаво се държи за ябълката. Ще му сложа едно телче като контричка и край с този филм.