Волво Клуб - България

Full Version: Air Lift въздушни възглавници за VOLVO v70,850.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[attachment=47068]Възглавниците са поръчани за модела ,но най вероятно биха станали на повече модели .Монтират се вътре в задната пружина.С това можеш да повдигнеш задницата и да увеличиш товароносимостта.Употребявани са ,монтирани са на кола за едно денонощие.Не ми допаднаха и ги демонтирах.Цена 100 лева.
Колега , дай повече информация , моля ! Какво е това чудо , явно е с въздух , помпи ли се или се връзва към нивоматни амортесьори ? На теб защо не ти допаднаха ? Благодаря !
Това чудо,се помпи с компресор от вентил изведен в багажника.А може с желание да се направи и автоматично с едно компресорче +клапан.Работно налягане от 1-6 бара.Монтира се вътре в задната пружина.Ползва се за автомобили с допълнително обурудване,които са понатежали на заводското окачване.В часни случай ,с налягането можеш да варираш според товара.На мен не ми допадна ,защото аз просто изках да повдигна задницата без да я втвърдявам.Комбито празно и без това вози твърдо за моите разбирания.Сега мислех да опитам да ги монтирам на с60-то но уви при него амортесьора минава през пружината.И така тази "хитрост" се оказа непотребна за мен.Благодаря ти за проявения интерес.