Волво Клуб - България

Full Version: Привет!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте!
Мисля за покупка на Волво С80, което да ползвам за семейна кола. Спрял съм се на тази обява:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?top...ink=h8oegb
Ще Ви бъда благодарен ако споделите мнението си - заслужава ли си колата, за кава цена да се пазаря ако след диагностика се окаже, че колата няма проблеми и т.н. Всяка информация от опитни собственици на С80 ще ми бъде от полза.
Благодаря предварително,
Поздрави!
Xenium не е ниво на оборудване, а пакет екстри. Един куп от изброениете липсват и това се вижда на снимките. Пак пишещите обявата са гледали в тавана, когато са описвали колата. На първо четене, няма ксенон (никакъв, не само адаптивен) съответно и почистване на фаровете, екранът е 5", а не 7", доколкото виждам няма навигация, за ТВ/ДВД съм 99% сигурен, че няма, подгрев и ел. седалки няма, кожено табло също няма... Старт/стоп не знам дали има, копчето би трябвало да е пред скоростния лост и не се вижда. Предполагам още доста неща от описаните липсват.
Седалките са много омазани или е от снимките, но вероятно е "напрудряна", може да се окажа някое френско такси, на мнооооого повече километри.
Имаше няколко такива подобни, ходиха колеги да ги гледат и се оказаха френски таксита на по 300к. Специално тази обява стои от доста време.
Ако намериш такава 80-ка и да е читава, не се чуди... Това е уникален автомобил.
Благодаря за отговорите, пичове!
Вчера ходих да гледам колата, преди да прочета коментарите Ви. Съмненията Ви са напълно основателни. Забележки козметични - много (драскотини всякакви и навсякъде) захабени дръжки по вратите, интериора очукан, счупен заден десен фар, огънат праг и т.н. и т.н.... Преден ляв фар подменен с нов = удар. Всички джанти - ожулени. Дори не стигнах да отворя капака на двигателя... Разочарованието беше пълно. Имайте предвид, че аз ме съм профи и не разбирам от коли. Ако беше някой опитен, сигурно още 100 неща щеше да види само ей така на прима виста. Благодаря все пак, че споделихте впечатления, дано ако някой друг е хвърлил око на колата да прочете първо тук за да е информиран.
Поздрави!
На тия снимки има поне два различни автомобила Big Grin Освен ако не идва с два комплекта джанти и регистрационни номера.
Тоя толкова бързо е изтрил обявата след като си я видял и си се разочаровал,че нямам думи.Като нищо ще цъфне след няколко дни отново понапудрена малко.
petyostoev Wrote:Тоя толкова бързо е изтрил обявата след като си я видял и си се разочаровал,че нямам думи.Като нищо ще цъфне след няколко дни отново понапудрена малко.

Нямам желание да развалям бизнеса на човека, всеки има право да купува, продава и т.н. Но когато нещата се виждат с просто око, няма как да си замълча. Освен това въпросното Волво няма начин да е на обявените километри, и със сигурност продавача го знае. Друг е въпроса къде е превъртян километража - във франция или тук. Това за мен си е чиста проба лъжа. Успех му пожелавам в продажбите.

petyostoev, колкото и да я пудри, колата си има явни удари - отпред, отзад, отстрани. Няма как да се отстранят, освен ако не се налеят доста пари и всеки купувач ще ги види на място. Ако си купуваш Москвич може да ги преглътнеш, но не и С80. Чудя се защо, обаче търговецът не си е направил труда да регистрира колата, така би трябвало по-лесно да се продаде.
iosarian Wrote:Чудя се защо, обаче търговецът не си е направил труда да регистрира колата, така би трябвало по-лесно да се продаде.
Защото за автотърговеца всеки лев вложен в автомобила за продажба от него е безмислен. Не така стоят нещата в нормалните държави. Когато бях на крачка да купя кола, продавача ме предупреди, че са го одраскали на паркинга пред дома му и ще му трябва време да отстрани драскотината. Не пожела да приеме вариянта да я продаде с драскотината.