Волво Клуб - България

Full Version: Vadis
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте. От едно известно време Вадис взе да ми изкарва прозорче че " края на света " е на 24,02,17 ама нали все в последния момент взимаме мерки та до сега не му обръщах внимание ,но времето си върви и срока наближава та реших да питам. Какво правиме след тоя срок? Реинстал или да си търся Vida? Някой наясно ли е?
baipetko Wrote:Здравейте. От едно известно време Вадис взе да ми изкарва прозорче че " края на света " е на 24,02,17 ама нали все в последния момент взимаме мерки та до сега не му обръщах внимание ,но времето си върви и срока наближава та реших да питам. Какво правиме след тоя срок? Реинстал или да си търся Vida? Някой наясно ли е?

Ползвай този сайт : <!-- m --><a class="postlink" href="http://carcats.ru">http://carcats.ru</a><!-- m -->
1:1 е със Вадиса, всъщност всичко е сканирано именно от него.
А дали има подобен сайт, само че на английски? Би бил полезен за хора, които не знаят руски език(въпреки, че е близък до българския).
KngRoo Wrote:А дали има подобен сайт, само че на английски? Би бил полезен за хора, които не знаят руски език(въпреки, че е близък до българския).

Аз поне не съм срещал. Всъщност и този би трябвало да върши работа тъй като основното му предназначение е да си намериш оригилалния номер на частта според номера на позицията от картинката. Вярно че трябва да се поровиш малко в разделите и да намериш правилния според руската думичка, но така е - пълно щастие няма.:-)
Мерси за отзива Станчо,но вероятно ще търся Вида,ако не излъжа Вадис по някакъв начин
За момента намерих решение макар и досадно малко ,но върши работа.Предполагам, че ще сработва и след датата която е обявена за край на вадис(27.02.17).Установих ,че като върна датата на компютъра назад с 1 година не ми показва досадното съобщение. Вероятно ще продължа да си го ползвам вадис-а ,като преди това ще трябва да правя описаната по-горе процедурка.
Колега ,има начин за премахване на това съобщение без да си променяш датата на компютъра. Влиза се в: C:/info/vvindex/ini/cdinfo ,там ще видите: "WarningDays=180" и "ExpirationDays=210","ValidInfoDate="2011-05-27" (това са оригиналните стойности). Преди да отворите "cdinfo" файла обаче ,трябва да му дадете десен бутон - properties - и да махнете човката от "read only" ,след което ОК. Така ,след като вече можете да променяте и записвате върху файла ,променяте числата "180" на "3600" и "210" на "4200" ,записвате и готово.
Много благодаря колега . Отворих файла ,направих всичко както си описал ,само че при мен цифрите бяха не 180 а 1800 и 210 беше 2100. Промених ги с твойте стойности,но сега пък нов прозорец изскочи. Ще пробвам с няколко варианта стойности и ще пиша, ако има резултат
След 3-4 проби с различни стойности и 2 рестарта на компа вече не иска да отвори въобще вадиса дори и след като върнах старите стойности. Показва ми този прозорец и това е . Като кликна ок и се затваря програмата.