Волво Клуб - България

Full Version: Купувам оригинани джанти за S60
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Търся джанти 17,18 цола , като посочените на снимките .

[Image: %24_86.JPG]
[Image: %24_86.JPG]
[Image: s-l1000.jpg]
Колега, не е лошо да си кажеш и бюджета, че има Жанти за 300 има и за 3000 Smile
#1 и #3 в България много трудно, цената не е от 300, т.е може и да е 300лв, но за брой.
R - джантите са си направо кауза- пердута , като се сетя колко години минаха докато Краси от Бургас се сдоби с такива.....
Най-постижими са джантите от втората снимка / забравих им името, имам такива за С/В 40 те са Telesto/ , попадали са ми на цена от 450 лв. в автоморга във Варна...
Имаше преди 1-2 месеца като първите за 450лв с гуми в ОЛХ ,но докато намеря свободно време обявата я нямаше Big Grin Джантите от втората снимка мисля ,че са Tethys
Здравейте колеги , имам въпрос за ето тези джанти http://www.cars.bg/f259958 Оригинални ли са понеже никъде по каталозите не мога да ги намеря ? И другия въпрос е дали ще станат за С60 2003 ?
99% съм убеден, че са оригинални. Не им знам името, но съм ги срещал често, основно C30-ките са обути с такива.
bg_tiger1978 Wrote:99% съм убеден, че са оригинални. Не им знам името, но съм ги срещал често, основно C30-ките са обути с такива.

Дидо,аз съм виждал S60 след 2010г. с такива също. Така че да - вероятно са оригинални, но това би трябвало да си го пише на самата джанта - помоли собственика им да ти направи снимка там където са описани спецификациите на джантата - тоест, някъде от вътрешната им страна.
nikolay14 Wrote:Здравейте колеги , имам въпрос за ето тези джанти http://www.cars.bg/f259958 Оригинални ли са понеже никъде по каталозите не мога да ги намеря ? И другия въпрос е дали ще станат за С60 2003 ?

Колега ето от този сайт можеш да видиш по модели и години на производство на какви спецификации трябва да отговаря джантата за даден модел и година на производство и да ги сравниш.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.wheelfitment.eu/car/Volvo.html">http://www.wheelfitment.eu/car/Volvo.html</a><!-- m -->

Имай в предвид че освен ширината на джантата, централния отвор и междуболтовото растояние много важен е и т.нар. офсет или ЕТ, ако той се различава много от заводските предписания има вероятност да ти опират някъде гумите.