Волво Клуб - България

Full Version: Питанка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Срам не срам, ще питам тук. Някой от Пловдив или от Асеновград колега,би ли се наел да огледаме едно Волво v50 дизел <!-- m --><a class="postlink" href="http://m.cars.bg/c2041298">http://m.cars.bg/c2041298</a><!-- m --> Също така от тук запознатите, някой знае ли пловдивското мото-пфое дали разполага с dice софтуер?
bg_tiger1978 Wrote:Казвал съм го, ще се повторя. При избор на кола аз действам по следният начин. Избирам си модела,горивото, мощността, екстри и.т.н желания. Периода ба избор може да е и половин година. Вече наясно със изискванията започвам да гледам обявите. Преглеждам пазара и се ориентирам ценово, какво мога да получа за парите си. В момента в който излезе обява покриваща критериите ми на 70-80%, отивам на момента, ако е моята кола я взимам без много замисляне. Няколко коли съм купил така, не съм съжалил. Последната ми каляска я взех пак така, даже изпреварих човек, който щеше да я води в сервиз в деня в който я закупих. После във форума июаше тема баш за същата кола, пак от човек точещ лиги по нея. Та мисълта ми е, защо сте видяли нова обява и чакате някакво чудо, ако е добра изчезва на момента, ако е кофти стои дълго. Изключения правят само колите от частно лице, когато продавача е наясно съа стоката си и цената му е обикновено по-висока от пазарната.
Колега .,моля те ,смени този зеления цвят, с който пишеш ,че е като/ разложено морско водорасло /и не се чете .без да се маркира с десен бутон на мишката и да се почерни ,извинявам се за репликата .
Pages: 1 2