Волво Клуб - България

Full Version: "Вежливият лос" в релефно изпълнение (лепенки)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,

В руското общество на Волво феновете има релефни метализирани емблеми с лоса. За съжаление към момента не съм намерил магазин, който да ги доставя до България. Цената им е около 35 лв. за един брой, но на мен много ми грабнаха окото. Някой попадал ли е на такива? Дали тук някой би могъл да ги изработи?
Ето малко снимков мат'риал:

[attachment=49161]
[attachment=49163]
[attachment=49157]
[attachment=49158]
Доста добре изглеждат!
Не сме пробвали, не сме ги направили :mrgreen: Що идиотии измислихме, че това ли няма да избачкаме Wink
bg_tiger1978 Wrote:Не сме пробвали, не сме ги направили :mrgreen: Що идиотии измислихме, че това ли няма да избачкаме Wink

Ехааа, ако стане, ще е просто супер! Веднага си заплювам от първите. Много лачени ми изглеждат 8-)
Колеги направете и за мен. Руснаците искат към 30 лева за едната.
Междувременно попаднах на един сайт, който съвсем спокойно мога да нарека "Остров на съкровищата за Волво стикери". Има наистина неизброим асортимент, не само от лосове.
Che4ef ще е с едни от най-изгодните условия за доставка Big Grin
За съжаление точно такива не намерих там, но има релефни: например "Poly Dome Moose Style B 3D Gray Blend Emblem"
Приятно гледане:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.davebarton.com/VolvoPrancingMoose.html">http://www.davebarton.com/VolvoPrancingMoose.html</a><!-- m -->
Хей YoYo, от десетки хиляди години търся точно такова място за стикери. Даже последно поръчах за гаража от амазон. Много благодаря. Ако става въпрос за големи количества може да им се обадя и да говоря с тях.
От това което е на сайта разбрах че човека се казва Дейв Бартън и е от Тексъс, което е хубаво. Занимава се само с Волво, което е още по-хубаво. Има и за международни поръчки опция. Ако аз поръчам и ги изпратя от Канада до България ще струва около 70 лева малък колет и ще пристигне за две седмици. В така наречения малък колет могат да се поберат много стикери.
Поздрави

П.С. Намерих отстъпките
Quantity Discounts are now calculated when you purchase the following Moose Sticker amounts (any combination):
10 or more: 10%
15 or more: 15%
20 or more: 20%
50 or more: 30%
100 or more: 40%
Discounts will be automatically calculated in your shopping cart.
Радвам се ако съм бил полезен Smile
Иначе неговите цени за доставка са повече от прилични: 6$ за обикновена и 33 за Priority Mail и двете със застраховка и номер на товарителница.
И аз имам желание да сложа 2 такива стикера на калниците при поносима цена(колкото повече желаещи - цената пада). Ако има още мераклии, да заформим списък и да се преброим.
Тук предполагам ще направят всичко за каквото сте си помислили от метал: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.neona.com/bg/category/54">http://www.neona.com/bg/category/54</a><!-- m -->