Волво Клуб - България

Full Version: Колко коня на колела трябва да показва Т4
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте колеги,някой знае ли при замерване с дино стенд колко коня на колелата е нормално да показва стоковото Т4 ?
<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=MgEc1gSBEkc">https://www.youtube.com/watch?v=MgEc1gSBEkc</a><!-- m --> това е на колега.До около 180 коня трябва да изкара Smile Между другото от скоро и аз съм с S40 Т4 Smile
Да благодаря колега,моята показа 217 на мотор и 174 на колела обаче с ремапа стоят много зле нещата не става с програмиране чрез ОБД 2 буквата а трябвало да се разпоява някакъв чип на ЕКУ-ТО което крие известни рискове,тъй като било с мека платка и може да не се получи и да стане по-лошо при разпоява ето и започването на другия то и затова компютара е занитен фабрично.
Не съм фен на чип тунинга,но интересувал ли си се от BSR или Маднес ? Твоята има ли газов инжекцион ?
Не нямам газов инжекцион да интересувал съм се това е единственният начин за ремап.Другия вариант е тунинг бокс ама това не било добре,защото се повреждал компютара след време.И аз не съм вече фен на чип тунинга щом е такова положението.
dimitar76 Wrote:Да благодаря колега,моята показа 217 на мотор и 174 на колела обаче с ремапа стоят много зле нещата не става с програмиране чрез ОБД 2 буквата а трябвало да се разпоява някакъв чип на ЕКУ-ТО което крие известни рискове,тъй като било с мека платка и може да не се получи и да стане по-лошо при разпоява ето и започването на другия то и затова компютара е занитен фабрично.
Ако питаш мен просто майстора не знае да запоява като хората. Има специалисти, които разпояват и запояват по платки на телефони, електронни часовници и т.н. По-добре търси някой по-кадърен да ти свърши работата, това е моят съвет! Wink
Ако познаваш някой,който може да ми даде гаранция с това запояване и разпояване,че ще стане без проблеми след това дай някакви координати колега?
Човека може да го намерите в Фейсбук с ник Nik Dob .Не съм ползвал неговите услуги,но всеки който ги е ползвал е много доволен.
Питал съм го и него не се занимава с този модел специално не се наема да го прави.
Толкова ли е сложно с чип на т4? Има и други теми тук. Сещам се за една на колега чипнал т4 в гр. Монтана. Доста се измъчили,но са успели Big Grin
Pages: 1 2