Волво Клуб - България

Full Version: Придърпване на газ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате читав газаджия, който да разбира от Ловато?
Първоначално имах придърпване при 4000 оборота точно, след това започна да придърпва на всякакви обороти...а в момента не може да се кара на газ. Гасне когато е на свободна и т.н. Ходил съм на какви ли не газаджии, но повечето дори нямат подходящия софтуер да ми разчетата компютъра.
Благодаря предварително
Търси сервиз на Ловато или поне такъв където монтират тази марка(трябва да имат софтуер).
Здравей колега,
На бензин как се държи колата? Според мен имаш проблем в системата за запалване - провери си свещите и бобините. Ако не си сменял навреме свещите - горят бобините. Ако проблема е в газовата е възможно при ненавременна смяна на двата филтъра да са се омазали електромагнитните клапанчета и да залепват.
Поздрави
Закарах я на газаджия - прекалено богата смес на газта. Това задавяло изпарителя и от там проблемите. Настроиха газовата и заспа.
Имаше и един друг проблем - не можеха да ми разчетата компютъра. Там пък трябваше да оправят кабела към Ловато компютъра.

Сега ми остана само една драма - копчето за газта не свети, докато колата не загрее напълно. Съответно не включва и на газ докато не светне. Преди, когато колата загрееше на 1-та чертичка превключваше веднага, а сега отнема доста повече време.
Да ти регулират температурата на прехвъляне на газ. Ако е 45 свали я на 35 или 30.