Волво Клуб - България

Full Version: Дясна полуоска V50!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Здравейте колеги, предстои ми смяна на предна дясна полуоска тъй като освен външното каре което се чува доста при завой и подаване на газ леко са чува и вътрешното при движение направо при влизане в неравност (пример: легнал полицай). Препоръчаха ми да сменя направо цялата полуоска. Моля за мнения относно каква марка бихте ми препоръчали, и възможно ли да бъде рециклирана старата и до колко добре го правят ако има такава възможност.
Колеги, на никой ли до сега не му се налагало да сменя, рециклира и т.н.
Мисля че и аз имам проблем с вътрешно каре и ще наблюдавам темата.
Колега виж дали има и колко струва новата полуоска. Според мен, ако разликата е 200-300 лв. не си заслужава да се вкараваш във филми с рециклирането на старата.
Най вероятно ще я сменя с нова, но исках мнения относно към кой производител да се насоча.
Дясната полуоска на марката LOBRO е между 650 и 700лв по магазините за авточасти.
GKN е производителя на Волво полуоски. Френска фирма. Просто за информация.
LOBRO I SPIDAN са подразделения на GKN,занимаващи се основно с производството на маншони(правят също вътрешни и външни карета и полуоски).На всички полуоски LOBRO и SPIDAN се слагат маншони GKN,както и на маншоните( на SPIDAN и LOBRO) пише GKN плюс номер.Другия вариянт е SKF,но там отиваш още малко по-нагоре като цена(незнам защо).
https://www.avtochastionline24.bg/skf/14785 Това открих аз. Незнам дали си заслужава да купувам вътрешно и външно каре и да ги сменям или да взема цяла полуоска. Тези имат малко висока доставка но пак цената е поносима.
https://www.autodoc.bg/skf/14785 тук над 223лв доставката е безплатна и при тази цена не мисля, че си струва рециклиране или втора употреба(едва ли ще е в по-добро състояние от твоята).
Pages: 1 2 3