Волво Клуб - България

Full Version: Паяк контактен ключ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Имам проблем с паяка на контактния ключ (поне така твърдят майсторите които гледаха колата). Нов е около 60$ и предпочитам да ги дам за друго по колата, но не и за това. Проблема е в последната фаза на запалването, завъртането на стартера или както са го написали в книжката позиция "III Starting position". Мислех си да изведа бутон за самото запалване. Някой може ли да помогне с клемите на паяка?
mongoose Wrote:Имам проблем с паяка на контактния ключ (поне така твърдят майсторите които гледаха колата). Нов е около 60$ и предпочитам да ги дам за друго по колата, но не и за това. Проблема е в последната фаза на запалването, завъртането на стартера или както са го написали в книжката позиция "III Starting position". Мислех си да изведа бутон за самото запалване. Някой може ли да помогне с клемите на паяка?
Самия ,,паяк" може да се завърти леко(няколко градуса)по посока на часовниковата стрелка(срещуположно на ключа) и да се фиксира със стопорно винтче.Един колега кара така трета година Wink
Благодаря колега, ще се пробва!