Волво Клуб - България

Full Version: Да се похваля с новата придобивка и един, два въпроса
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги,
дойде време да се похваля с новата придобивка - V70 2008, 2.5T. Купих колата от Холандия с лек удар отпред, тук ремонтирах и днес я взех от сервиз след обслужване. Авомобилът е на реални 250 000 км.
Искам да ви попитам:
- как да разбера нивото на оборудване какво е? В обявата пишеш моментум, но фаровете не са ксенон, седалките не са електрически.
- как мога да разбера радиото какъв модел е? Четох из форума, но не мога да се ориентирам.
Ето малко снимки:
[attachment=51006]
[attachment=51009]
[attachment=51011]
Пусни номера на рамата. По голяма е вероятноста да се даде по подробна информация за автомобила.
Честито и много безаварийни километри! Автомобила е страхотен! На моята кола го пише на гредата между двете десни врати, като се отвори задна дясна се вижда, освен ако не е разлепен. Моментум е средният клас на оборудване, а SUMMUM e високият. Обикновено той е с ел. седалки, подгрев на седалките, кожа, навигация, парктроник и т.н. Моментум може да е с кожа, полукожа, трябва да имаш мултифункционален волан с автопилот, показание на борд компютър, основно това го различава от по-ниският клас Кинетик. Ксенона не знам точно към кой клас е. Възможно е първият собственик, когато я е купувал да си е поръчал допълнителни екстри към конкретен клас, например към Кинетик или Моментум да се сложи аларма, парктроник или други единични неща!
Благодаря за светкавичните отговори колеги.
Пусках VIN-а из разни онлайн декодери, но точно за радиото нищо. Иначе един от много ми върна, че е била викана в сервиз за смяна на батерия на GPS-а заради прегряване.
Да кожен салон е, бежовия, просто в бързината не направих снимки на него. Мултиволан и парктроник има също. Езикът е холандски и вероятно другата седмица ще запазя час за смяна.
Точно така, колегата по-горе добре го е описал. Аз съм Моментум имам ксенон, подгряващ кожен салон, парктроник, музиката е хай пърфоманс, чете МР3-ки на диск, нямам навигация, нямам ел. седалки. Зависи кой, какво е поръчал. Освен това и при Сумум, понякога има разни излишни благинки,
а други по-ценни липсват.
Със здраве и безаварийно да си я караш.
П.п. За справка на колегите, можеш да напишеш за колко пари я купи, колко ти излезе докарването и оправянето на кола, която е на 250к, защото тук често има желаещи да си купят V70-ки 2014г. на 150к. за 10 000 лв. :lol:
С удоволствие ще споделя тази информация.
Автомобилът купих онлайн от тук:
https://www.schadeautos.nl/en/home
За 4800 евро. Докарването излезе 1300 лева. Човекът я взе от Холандия в петък в неделя ранния следобед беше в София. За оправяне имаше преден капак, калници, фаровете, двете решетки. Тъй като брат ми се занимава с тази част по автомобилите (бояджийството) боядисването ми излезе без пари. Около седмица събирах частите, фаровете не са оригинални, тайвански заместители са. Всички части излязоха около 1500 лева. Решетките калници купих от автоморга в Панагюрище, мисля колегата ви е добре познат от форума и фейбук страницата. Регистрация + гражданска 500 лева, каско в Булстрад за 12500 (не знам защо толкова я оцениха) за 650 лв. Вчера я взех от обслужване - ангренаж, свещи масла (двигател и СК) 850 лева. Довечера ще купя и винетка + 100 лева другата седмца ще се свържа говоря с колега тук от форума за смяна на език и диагностика, и дай Боже отук насетне само гориво и стандартното обслужване. :-)
P.S. Малко снимки от бояджийното и една на салона:
[attachment=51013]
[attachment=51015]
[attachment=51016]