Волво Клуб - България

Full Version: Запитване V70 2009 возия
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, имам една дилема дали да се метна на волво V70 около 2009 2010. Предният ми автомобил беше S60 2002, а сега карам Субару Легаци 2009. Това което не ми допада и съм сравнявал със старото ми волво е че возията на S60 беше доста по комфортна, на дупки и неравности си беше като кораб. Субаруто си е малко по спортно и това което не ми допада в момента е че си вози тяърдо. На задните седалки при наще пътища за мен е некомфортно (а там седят жена ми и детето). Та и на въпроса има ли някой наблюдение (да са му минали през ръцете) тези видове автомобили и какво е мнението за комфорта при возия в V70?
П.С. Субаруто много го харесвам, не се е строшило за сега нищо, особено сега при сняг и лед не коментирам 4х4 му. Няма грешка в това отношение.
Здравей Колега,
Преките ми впечатления от "возията" на V70 2009 год. са, че тази кола е правена за дълги пътувания. Не ме уморява шум, широка е, седалките са много удобни, но щом си имал по-малката версия имаш представа от тях, има много място и е по-маневрена от тази, която си карал преди.
Успех и късмет ти желая.
rijov Wrote:Здравейте, имам една дилема дали да се метна на волво V70 около 2009 2010. Предният ми автомобил беше S60 2002, а сега карам Субару Легаци 2009. Това което не ми допада и съм сравнявал със старото ми волво е че возията на S60 беше доста по комфортна, на дупки и неравности си беше като кораб. Субаруто си е малко по спортно и това което не ми допада в момента е че си вози тяърдо. На задните седалки при наще пътища за мен е некомфортно (а там седят жена ми и детето). Та и на въпроса има ли някой наблюдение (да са му минали през ръцете) тези видове автомобили и какво е мнението за комфорта при возия в V70?
П.С. Субаруто много го харесвам, не се е строшило за сега нищо, особено сега при сняг и лед не коментирам 4х4 му. Няма грешка в това отношение.
Мнооого %-ти, че Volvo ще има по-комфортна возия от Subaru... Wink
Пък ако вместо V70, вземеш XC70 (може да не е същото като при Subaru, но все пак е 4х4!), току-виж си уцелил с един куршум два заека! Big Grin
Успех!
Предното поколение возят по-добре, Р2 срещу Р3, обаче, щом возията на 60-ка ти е харесвала, тази на 70-ката също ще одобриш. Но сравнено между две 80-ки, определено старата вози по-добре. Новите са много яки, но Мондеото има пръст.
А какви са ви наблюденията по вътрешната височина на колата че гледам в доста по ниска от субаруто, а помня че S60 вътре си беше леко тясна. Високите шофьори и 5ма в колата как се справят за по продължителни пътувания.
Високите шофьори нямат проблеми - аз съм 185 см и имам доста аванс до тавана, но на задната седалка е наистина възтесничко за поотраснали хора.