Волво Клуб - България

Пълна версия: челно стъкло за 940
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2 3
Здравейте колеги,
търся челно стъкло за 940-ка. На пазара има китайско и Пилкингтън.На някой да му се намира втора употреба или някакви други идеи?Става ли от 960 или 740?
Благодаря предварително.
Плинкингтън е идеална опция, ако цената те устройва.
Благодаря, колега. Знам, то и в момента е Пилкингтън, който 4 години си беше с 4-5 шупли, но се спука от съвсем друго място. Предполагам, че е било същото с което е излезнала колата от завода. Лошото е, че за нов Пилкингтън ми искат 260 лв....
Поздрави, очаквам предложения и препоръки.
Стъклата на седма и девета серия трябва да са еднакви...
Челните стъкла на 760 първа серия 740 и 940 са еднакви , на 760 втора серия 940спейшъл едишън за италия и 960 стъклото е по-голямо НИЩО ЧЕ СА С ЕДНАКВИ ПАРТ НОМЕРАТА. При нас в сервиза имаме джамджии и цената на турското стъкло е 130-140лв с монтажа.Карам пета година с такова стъкло и нямам оплаквания .Втора ръка стъкло за 50 лв +монтаж 35 лв и никаква гаранция колко е износено и надраскано според мен не си заслужава разликата.
Мерси на всички за отговорите. Взех от 740 комплект с никелирани лайстни за 80 лв втора употреба в задоволително състояние.
Предстои монтаж. Поздрави на всички.
Такаааа, темата продължава. Явно ми върви на стъкла тая година. Освен на стъкла- и на акумулатори.
Счупиха ми неподвижното стъкло на задна дясна врата и ми откраднаха акумулатора. В Кобра и Сим Пет Сим не се предлагат. Остава варианта втора ръка. Има налично от 740 комби, та въпроса е ще стане ли?
Благодаря предварително.
Трябва да стане но пази уплътнението
Мерси колега, значи мисля да си купя цялата врата, защото не знам дали ще успея да го опазя. И тук изниква другия въпрос- може ли тази врата да ми свърши евентуално работа в последствие и за други резервни части, както и за евентуална подмяна.
Благодаря предварително за бързия отговор.
Цялата врата от седмица може и да не ти свърши много рабора . Имат някой разлики които са от съществено значение . Ако ти трябва малкото стъкло имам и мога да ти го пратя . Задни врати от деветка продава дидо от новия УС.
Страници: 1 2 3