Волво Клуб - България

Full Version: Сервиз за електроника "VOLVO Tune Line"
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Някои от колегите вече знаят за нас и са използвали услугите ни, а за останалите, които тепърва чуват ето какво можем да предложим:

- Смяна на език на бордови компютър
- Чиптунинг (ремап)
- Разрешаване на проблеми, свързани с DPF филтри, EGR клапани и други.
- Обучаване на ключове
- Инсталиране на автопилот (cruise control)
- Инсталиране на бордови компютър (Trip computer)
- Инсталиране на меню с таймер за автомобилите с оригинално вградено допълнително отопление ("отключване на печка")
- Премахване на съобщение за грешка на фарове след инсталиране на ксенон или диодни крушки
- Изключване на Four-C системата, след смяна с обикновени амортисеори
- Изключване на Neutral control на автомобилите с автоматинча скоростна кутия
- Прекодиране на автомобила след смяна на автоматична с ръчна скоростна кутия
- Прекодиране и обучение на електрически прозорци (автоматично вдигане на пасажерския прозорец)
- Инсталиране/премахване на оригинална за volvo алармена система (ако сте си закупили сирена и искате да бъде инсталиран софтуер)
- Инсталиране на софтуер за електрически огледала
- Инсталиране на софтуер за електрически седалки
- Промяна на market place (USA, Europe, China). Показания на мили в километри
- Ремонт и препрограмиране на електронни модули (DIM , ABS , CEM , CCM , ICM , AUD и др.)
- И много други софтуерни и електрически услуги САМО за волво!

Как работим:

1. Свързвате се с нас, като ни пишете на фейсбук страницата ни VOLVO Tune Line <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/VOLVO-Tune-Line-1196795917069742/">https://www.facebook.com/VOLVO-Tune-Lin ... 917069742/</a><!-- m -->
или на телефон 0897 984993 задължително в работно време! (Понеделник - Петък 9:30 - 17:30)

ВАЖНО: При обаждне на посочения телефон е твърде вероятно да не можем да отговорим веднага, затова по-добре е да ни пишете по установения по-долу ред.

2. Винаги започвайте със следната информация:

- Вашето име
- Откъде ни се обаждате (кое населено място)
- Модел на автомобила
- Година на производство на автомобила
- Двигател на автомобила
- Каква дейност, от изброени по-горе, желаете да извършим.

Така систематично представената информация ни помага да спестим взаимно нашето и вашето време.

3. Следва бърз разговор, в който уточняваме удобно време, в което да ни посетите в сервиза и дали ще е нужно да оставите автомобила си. (технически обяснения и пояснения по телефона не се правят)

4. Посещението:

Вариант 1: Идвате в уговорения ден и час, за дейност която не изисква да оставяте автомобила си.
Например смяна на език или просто компютърна диагностика. В този случай изчаквате търпеливо, докато приключим с това, за което сте дошли да направим. След приключване на работата, вие ще можете да зададете въпросите си ако имате такива. По време на работа не е желателно да питате, тъй като разсейването може да доведе до грешки в изпълнението да текущата задача.

Вариант 2. Идвате да оставите колата си, тъй като вече сме уточнили, че това ще бъде необходимо за извършване на избраната дейност.

5. Работата: При оставянето на автомобила си в сервиза ни, ние ще ви дадем ориентировъчно необходимото време за ремонта. И тъй като това, което правим понякога може да отнеме повече от предвиденото време е добре да сте подготвени за това. Всякакво бързане и даване на зор не се толерира - единственото, от което се нуждаем е напрежение по време на работа. Обикновено в рамките 1 до 3 дни успяваме да извършим необходимото.

6. Обаждаме ви се и ви информираме за готовността да си вземете автомобила, до проблем, който ни е възпрепятствал или просто да попитаме за допълнителна информация, засягаща поетата задача (понякога това е от важно значение за нас).

7. Получавате автомобила си обратно, готов и очакващ вас.

8. Ако сте доволни от нас (или пък не), бихме желали да споделите какво мислите за нас във страницата ни VOLVO Tune Line или или тук в темата.Така всички останали колеги биха имали възможността да преценят дали да ни се доверят или не.

София, ул. Стар лозенски път 36 (задължително с предварително записване)
Здравейте,искам само да ви кажа,че вече съм ползвал сервиза.Много добри профисионалисти са.
Дано да станат повече, че само един не стига Big Grin
Багодарим за думите, dodo!
Ники, не е нужно да ти правя реклама. Ползвал съм ти услугите и като се прибера пак ще ги ползвам. Успех и по-полека с работата.
Искрени благодарности на Ники за дето ремонтира ICM модула на моето XC90 и накра радиото и High performance sound-а отново да зазвучи! Страхотен професионалист и много добър човек! Продължавай да правиш това, в което си най-добър! Само напред и нагоре !
Ем ... аз да си кажа - ECM, CEM, REM и DIM са ми със софтуерни намеси на Ники. ABS съживен след като беше ходил къде ли не да го мъчат. Обърнато в услуги от предлаганите - чип, отключване печка, език, ремонт ABS, От скоро ремонт на Еку-то на печката (сорри, ама ще те издам Smile ). За многобройните консултации не бих могъл да пиша поотделно, че ще стане отегчително Smile
Аз също съм един от многото доволни от Ники и Volvo Tune Line.
Доста неща сме правили по моята кола, и мога отговорно за заявя, че Той е Мастъра на електрониката на Волво.
Колеги, 25,26 и 27ми март ще сме в Бургас, възможно посещение за един ден и до Варна (според брой желаещи и записвания за там).
Възможните услуги са упоменати във фейсбук страницата ни. Записванията ще са до края на тази седмица, отново на ЛС тук или на страницата ни.

<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/VOLVO-Tune-Line-1196795917069742/">https://www.facebook.com/VOLVO-Tune-Lin ... 917069742/</a><!-- m -->
Ползвал съм услугите на Ники за смяна езика на бордкомпютъра преди 4 години и горещо го препоръчвам. Поздрави и успех!
Един глас и от мен за Ники, имам му доверие и искрено го препоръчвам, .. вдигал ми е v70-то от критична ситуация - не пали, с няколко разнообразни, не-свързани и нелогични съобщения за грешки. Също така за минути локализира проблем - шайба на компресор на климатик, след диагностика с дръжка на метла :lol:, проблем който месеци разни майстори не можеха да открият и поставяха неверни диагнози.
Pages: 1 2 3 4 5 6