Волво Клуб - България

Full Version: Volvo s40 2006 модул за централно
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте колеги.От скоро съм собственик на Volvo s40 2006г.Не ми работи дистанционото,след доста разгледани теми реших да си купя модул за централно за 30лв вместо да дам +300лв да ми оправят дистанционото.Но неможах да намеря нещо за свързването за С40 от тази година.Ако може да ме насочите и да ми дадете съвет ще съм благодарен.Не съм без опит свързвал съм на VW,но нямам идея къде се намират компонентите при Volvo.
Rocco8 Wrote:Здравейте колеги.От скоро съм собственик на Volvo s40 2006г.Не ми работи дистанционото,след доста разгледани теми реших да си купя модул за централно за 30лв вместо да дам +300лв да ми оправят дистанционото.Но неможах да намеря нещо за свързването за С40 от тази година.Ако може да ме насочите и да ми дадете съвет ще съм благодарен.Не съм без опит свързвал съм на VW,но нямам идея къде се намират компонентите при Volvo.

Това е разликата между Volvo и VW...
При Volvo няма такова чудо "модул за централно", а и опит за монтаж на такова ще доведе само до още по големи проблеми.

Какво не му работи на дистанционното?
Батерия сменяна ли е?
Колата знае ли че това дистанционно е нейното?
Не заключва и не отключва вратите,иначе за паленето всичко си е ОК.Батерята я смених,същата работа,отключвам си ръчно със малкото ключе и после чрез бутона във вратата всичките врати.
Rocco8 Wrote:Не заключва и не отключва вратите,иначе за паленето всичко си е ОК.Батерята я смених,същата работа,отключвам си ръчно със малкото ключе и после чрез бутона във вратата всичките врати.

Щом заключването работи от бутоните в колата значи проблема може да се ограничи в дистанционното и приемника. Паленето с бутон ли е или с ключа?
Със ключа.