Волво Клуб - България

Full Version: Volvo XC60 2015 нива на оборудане
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте,
Искам да проверя какви екстри включват нивата на оборудване на Волво ХЦ60 2015г ,по специално базовата версия Моментум.Съответно освен кожен салон,ксенон,ел.багажник ,камера за заден ход и навигация каква друга разлика има с по-горното ниво. Търси в гугъл , но само за новия модел излиза.
п.с. 1днодневен собственик съм на такова волво,само 4акам да го транспортират от МотоПфое до Русе :twisted:
Моментум е средното ниво. Много зависи какво е било поръчано при покупката. Освен въпросните нива на оборудване е възможно да е платено xxxx пари и колата да има какво ли не допълнително. По вин номер може да се погледне в МП и да ти кажат.

Честит нов автомобил!
може и по вин...ама празници ...и колата не е при мен ...сърце не трае,любопитство Smile
ниват не са ли : кинетик,моментум,сумум р-дизайн?
<!-- m --><a class="postlink" href="https://m.cartrade.com/volvo-cars/xc60-2015-2017/momentum-d4">https://m.cartrade.com/volvo-cars/xc60- ... omentum-d4</a><!-- m -->
благодаря за линка...дава бегла представа Smile
ниво Кинетик е моето с някоя допълнителна екстра...ама " колко плата толкова музика" както казват хърватите Smile
Тук също има информация: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cars-data.com/en/volvo-xc60-2013/3251">http://www.cars-data.com/en/volvo-xc60-2013/3251</a><!-- m -->
Преди години бях попаднал на страхотен сайт на шведски, където информацията беше толкова подробна, че даваше информация и за модела на джантите и с какви стелки е колата, но отдавна не мога да го намеря.
благодаря Smile