Волво Клуб - България

Full Version: проблем с кломартоника волво с30
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
здравейте, имам волво с30 и имам проблем с кломатроника. Не подържа ниски температури, а зимата нямам проблем с топлината в купето. Въпроса ми е един и същ радиарор се ползава охлаждане и отопление или са два различни( един за охлаждане и един за затопляне).
todgor Wrote:здравейте, имам волво с30 и имам проблем с кломатроника. Не подържа ниски температури, а зимата нямам проблем с топлината в купето. Въпроса ми е един и същ радиарор се ползава охлаждане и отопление или са два различни( един за охлаждане и един за затопляне).
Ако си от София, както вероятно е, мога да те насоча към майстор, който да ти свърши работа!
Поздрави!
ПП. Пишете си местоположението, защото така е по-лесно да се даде съвет КЪДЕ да се отиде, за да се помогне...
Здравей, колега климатроника си има своя система, както и парното си има своя система. При климатик/климатроника си има отделни радиатори и тяхната система използва газ/фреон докато парното ти използва радиатор през който минава охладителната течност /антифриз/ на мотора и така имаш топло през зимата. Относно това, че не ти охлажда може да се дължи на много неща за което си е най добре да се прегледа в сервиз, колегата Spurs ти е предложил помощ и ако си от София попитай го за да те насочи къде да отидеш. Аз също имах проблем с охлаждането и се оказа спукан охладител/радиатор смених го, напълниха ми го и сега всичко е ОК. Успех!!!