Волво Клуб - България

Full Version: Хидравлична течност
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте, колеги! При профилактичен преглед на танка, забелязах че хидравличната ми течност е черна на цвят. Почетох малко и разбрах, че това не е добре. Също така е под минимума, което ми говори, че явно има теч някъде. Купих колата скоро и все още се опознаваме и като цяло съм доста доволен. Запазих си час да я погледнат в петък, но ми се искаше да чуя и Вашите компетентни мнения по въпроса, за което благодаря предварително. От това, което разбрах мога да долея със зелената CHF11S, но мисля да не избързвам. Става въпрос за 2007 XC90 D5 185bhp.

Лек ден на всички!
andrian4 Wrote:Здравейте, колеги! При профилактичен преглед на танка, забелязах че хидравличната ми течност е черна на цвят. Почетох малко и разбрах, че това не е добре. Също така е под минимума, което ми говори, че явно има теч някъде. Купих колата скоро и все още се опознаваме и като цяло съм доста доволен. Запазих си час да я погледнат в петък, но ми се искаше да чуя и Вашите компетентни мнения по въпроса, за което благодаря предварително. От това, което разбрах мога да долея със зелената CHF11S, но мисля да не избързвам. Става въпрос за 2007 XC90 D5 185bhp.

Лек ден на всички!

Нормално е да е черна, ако е налятата в фабриката, като са сглобявали XC-то. Спирачната и хидравличната течност също се сменят през определено време... Idea
Благодаря много! Поздрави!
Освен това в общия случай ако има пробив изтича или за секунда или за около 2-3 минути. Смени я и това е.