Волво Клуб - България

Full Version: до колегите с V8
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги при леко подаване на газ и вдигане на оборотите имам притрисане между 1500 и 2000 оборота след това е като по масло, въпроса е при вас как е, че ме съмнява дали е нормално.
Предполагам на място? Със сигурност не ми е направило впечатление подобно държане, а за мое съжаление съм "слухар" към колата си.
Аз не съм забелязвал при мен.
Абе вземете ги докарайте тези осмаци на срещата утре пред НИМ да ги видим де.
кога е срещата? иначе тресенето се усеща при плавно подаване на газ, на място естествено
bell Wrote:Аз не съм забелязвал при мен.
Абе вземете ги докарайте тези осмаци на срещата утре пред НИМ да ги видим де.
Дева матхяму, както казва гърците :lol: . Това се каня да го направя откакто.. имам Волво и всеки път е "еми нЕма, остава за другият месец". Е явно и тоя ще е така... но другият месец, ако има зимна среща ще направя всичко възможно да довтасам! Последната неделя от месеца?
radi1976 Wrote:кога е срещата? иначе тресенето се усеща при плавно подаване на газ, на място естествено
Утре по обяд(12 часа утрешно време, 11 днешно) пред НИМ, на паркинга.
Речено-сторено...утре в 12:00 идвам с Вълчо, та най-накрая да се видим в по-широк кръг. Елате повече, та да съберем кворум с V8-ците Wink
Айде утре и Фрегатата може да отиде пред НИМ! Big Grin
колеги няма да мога да дойда пред НИМ. Не съм разбрал че всяка последна неделя от месеца дефилираме с волвата. другия месец съм там.
radi1976 Wrote:Колеги при леко подаване на газ и вдигане на оборотите имам притрисане между 1500 и 2000 оборота след това е като по масло, въпроса е при вас как е, че ме съмнява дали е нормално.
При мен няма такова притрисане при никоя от предавките, а и диапазона от 1400 до 2000 оборота е точно нормалният диапазон на работа на кутията при V8 ако "галиш" педала на газта
Pages: 1 2