Волво Клуб - България

Full Version: Volvo 850 1996 TDI (съвети за новак)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Здравейте! Бих искал да Ви попитам някои неща относно този модел, с какъвто се сдобихме наскоро. Колата не е карана в последните три месеца, но преди това е поддържана безупречно. Заради това некаране вече сменихме акумулатора. Други проблеми като че ли нямаше и изминахме около 300км без никакви забележки.

Препоръчайте ми сервиз в София, където могат да ми направят диагностика на автомобила, да ми кажат кое е за смяна (маслото и масления филтър със сигурност ще
ги сменя). Искам някой разбирач да погледне свещите, защото сега колата пали трудно при студен старт (подава ток, стартерът завърта, но все вдно нещо не достига на двигателя да запали) От трети - четвърти опит пали.

Тъй като съм новак с автомобилите въобще, имам изобилие от въпроси, защото не разбирам много, но съм надъхан да се науча. Например, не работи помпата на чистачките, километражът също (знам за проблема със зъбното колелце, но май още ме е бъз да го сменя сам) и други такива. Колата си заслужава грижата, защото е страхотен автомобил, мощен, с неголям разход за такъв двигател. Моля за препоръка, кудето някой опитен майстор може да ми помогне, а не някой да се упражнява върху колата и да си остави ръцете.

Благодаря много! Надявам се да възродим малко този форум Smile