Волво Клуб - България

Пълна версия: Volvo V50 2.0D на части
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Волво v50 2.0D фейслифт 11.2008 г. 150.000 км.
Колата е бракувана след катастрофа. Технически в перфектно състояние преди катастрофата, закупена и обслужвана до последно в Мото Пфое. Видимо са спукани радиатора на климатика и на двигателя, всичко останало е здраво. 4 Нови зимни гуми континентал. Светъл салон в много добро състояние. 2 компекта стелки. Имам и оригиналните греди за покрива (wing rails). Описание на автомобила в прикачените файлове. За момента се продава цяла за части, ако няма интерес другата седмица пътува за провинцията и ще се продава на части от специализирана фирма.

Колата за момента се намира в София, Бояна. 087844I131 Галин.
Автомобила вече се намира в автоморга в гр. Исперих. Колата е запалила и са я придвижили на ход, за момента всичко с малки изключение на щората на багажника и рейлинга  е налично. Пускам някои части с цени, за останалото звънете на номер 0898933390 и се договаряйте.

Джанти с гуми - 500 лв. Джантите са отлични (няма заварки и криво), гумите са Continental WinterContact TS850 карани са един сезон около 5-6000 км. също отлични.


Ляв фар биксенон оборудван, произведен 2014 г. но монтиран 2015 г.(сменян от мен извънгаранционно 2015 г.) - 300 лв. Цената нов беше над 1400 лв.

Оригинални летни стелки, ползвани няколко месеца след това си оставих зимните - 40 лв. (при интерес ще ги снимам)

Мрежа за багажник (закача се зад задните седалки и тавана) нова - 50 лв. (при интерес ще я снимам)

Продадени са гредите за багажника, стоповете, дюзите и амортисьорите.
Здравей!Имаш ли стелка за багажника?Ако имаш-може ли снимка и цена.
(02-05-2019, 05:23 PM)petarslavev написа: [ -> ]Здравей!Имаш ли стелка за багажника?Ако имаш-може ли снимка и цена.
Човекът е написал, че колата е в морга в Исперих и също така: "Пускам някои части с цени, за останалото звънете на номер 0898933390 и се договаряйте." Wink
Ако под стелка за багажник разбираш кората, която покрива резервната гума - има и е в добро състояние. Имай предвид, че е светла - ориентирай се по цвета на салона.
Здравей, колата с чейнджър ли е
Не, няма changer.
Може ли снимка на летните стелки и цена.Може и на ЛС.Благодаря.
Здравей, 
интересува ме заключването на багажника. Комплект с всички части за директна ЗАМЯНА.Механизъма за прозореца на шофьорска та врата, ако е здрав с модула за иправление. Амортисьорите за багажника също, ако са здрави и държат врата през зимата. Цената по отделно на Л. С.