Волво Клуб - България

Full Version: Вече и аз съм с XC60 :D
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Нормални амортисьори. И комай е по-добре така. Задните са съвсем леко омазнени и скоро ще ги сменям. Може би есенеска, като го обуя със зимните гуми, че да мина само с един реглаж.
Стискам ти палци за търсене на читава бройка! Особено ако е R-Design или Volvo Ocean Race!
Я малко да ъпдейтна темата Smile

Относно повдигачите на задната врата. Цените на нови маркови тук в БГ започват от 400+ лева на бройка. Значи за двата повдигача трябва да дам колкото за едно море на Кранево... Хммм... Дълго се чудих, маех се, и накрая поръчах от АлиЕкспрес. Доставиха ги от братска Чехия в кашон с логото на Амазон. Цената за двата повдигача с доставката беше $240,84. Днес ги монтирах и о, какво удоволствие да видя как петат врата се вдига и сваля сама, без моя помощ Smile Smile Smile
Старите повдигачи са за подаряване Smile

Следващият ъпгрейд ще е монтаж на теглич.
Браво! И аз вече почти година търкалям ХС60 Д5 185 2009 същия цвят, ама взех да го недолюбвам цвета...
Няколко питанки:
- Имаш ли възможност да качиш някоя снимка как стоят "зимните" ти джанти, че имам и такива /фабрични за фейслифтово В70 Р2/ и оригиналните 17" за ХС60. Малко разнообразие да има Smile
- Имам теглич, който е от заключващите се, но нямам ключ за него. Някой с идея? А дали става 1:1 или приблизително същия от В70 същата година?
(07-12-2021, 04:55 PM)V_Simeonov Wrote: [ -> ]...
-  Имам теглич, който е от заключващите се, но нямам ключ за него. Някой с идея? А дали става 1:1 или приблизително същия от В70 същата година?

Съжалявам за късният отговор по този въпрос. Имам приятел, който имаше кола с теглич, също без ключ. Проблемът го разрешиха ключари от шопско.

Ъпдейт по темата - развитие има - писах в темата за главата. Накратко главата е на сервиз за проверка на плътността и шлайфане. Скоро ще карам шведката с широка усмивка на лице Smile Smile Smile
Сагата приключи!
Трошляка вече не е моя собственост!

Big Grin Big Grin Big Grin

На кратко: за 4 години и половина изминахме около 55 000 километра. Колата ни остави насред пътя 4 пъти и се прибирахме с пътна помощ. Хубава кола, даже ммного хубава. Но кола настаро, съответно падна ми се къса клечка.
Лошото е, че предното V50 беше почти същото. Трошляк.

Вече минавам на друуга марка, автомобил от представителство, на 4 км пробег.
Pages: 1 2