Волво Клуб - България

Full Version: Aftermarket Audio в XC90 2004
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Мерси, явно информацията ми е била неточна! Smile
По темата вече има даже и такива екстри https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...ater&ifg=1
[attachment=52300] [attachment=52301] но при този вариянт трябва да се премести ICM мисля и пича ползва GROM
Това е модела Xtron
Да, гледах и този вариант, но не ми харесва. Разбира се размерът е чудесен, но това изпъкване...

Бях писал по- рано, че ще си купя микрофон. Купих го и днес го монтирах до сенника на предната колона. Вече ме чуват перфектно, така че препоръчвам на хората, които са решили да си сменят HU директно да си купят и микрофон.
Взех и OBD2 адаптер, но чете много малко неща. Решил съм да си направя ISO 15765 CAN, защото моят е ISO 9141-2. Такива са на колите до 2005. Поръчах конектора от али-то, когато дойде и го свържа ще ви кажа какви са резултатите. Целта е да чете повече сензори. 

Това е за сега, доволен съм от музиката. Много доволен Smile
Здравейте,
Наскоро си купих и инсталирах това https://www.aliexpress.com/item/40002882...4c4dhZtW9G в колата си. Имам нужда от компетентна помощ, а именно-как да подкарам управлението на устройството от волана? Мога ли да вържа steering wheel control cables 1 и 2 към can шината на колата? Ако да-към Communication CAN L low speed network или към Communication CAN Н low speed network(бели и зелени проводници)? Какъв тип протокол на кан шината трябва да се избере от менюто на андроида (Simple, Raise, Union, Bagoo, Hiworld, LZ)?

Благодаря на отзовалите се.
Не. По-горе съм писал какво е нужно за бутоните и паркинга. Ако успееш да ги вържеш към кан-а някак сподели, че и на мен ми е интересно.

Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
Отказвам се, за сега. Пробвах какви ли не комбинации. Кой знае какъв протокол ползват от Волво? Днес говорих с монтажници на такива устройства. Казаха за някакъв интерфейс, който успявал да предаде инфото от кан-а към андроида, но споменаха и цена от 200+ лв. и 50 лв. за монтажи и се отказах.
     Мисля да си поръчам едно такова или подобно:
https://www.aliexpress.com/item/40005590...R1Coz&mp=1   или пък

https://www.aliexpress.com/item/33045369...R1Coz&mp=1 .
Ако се окаже, че работи, това ще спести много време за четене и малко финанси. Единствено любопитството ще остане незадоволено. Smile
На мен канбъс адапера ми излезе 150 паунда без доставката до БГ. Но пак не връзваш радиото по начина, по който ти искаш.

Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
Pages: 1 2 3