Волво Клуб - България

Full Version: седалка на xc90
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Колеги поизтъркала ми се е шофьорската седалка, в мотопфое кожата е 700 лв. , а подложката е 300, заслужава ли си? ще ми стане нова седалката...как мислите?
Кефа цена няма колега,ако мислиш, че ще ти е кеф не жали 700 лв. ,дали си заслужава сам решаваш .
Ще споделя личен опит: след инцидент се сдобих със съдрано дъно на шофьорската седалка. Цялостната подмяна на дъното ми струваше 230 лева, като работата свършиха едни момчета от авто-тапицерско студио, близо до румънското посолство. Естествено наложи ми се да чакам около 3 седмици за да внесат кожа със същия цвят (с бежов салон съм), но чакането си струваше, предвид факта, че намериха два типа кожа, гладка и релефна, като при оригинала. Крайният резултат - седалката е неразличими от оригиналния си вид. Имам предвид, че има доста опции както в София, така и в страната, при които цената ще е значително по-ниска от 1000 лева.
Попитай Тишо, къде си прави неговата. Имаше скъсана седалка от капса на дънки. Хората му направиха салона, неразличим от нов. Определено ще е по-евтино от 1000 лв.

Sent from my rotary dial phone using Tapatalk
Тишо може направо да напише в темата къде го е правил. А кое е 700лв в Мото Пфое? Кожата за цялата седалка или само седлото?
Само седлото, моята е с кафявата кожа и може би е по скъпа
popi я направо пусно координати и на тези до Румънското за да си знаем, ако се наложи...

Sent from my mobile using Tapatalk
кв. Гео Милев, но точен адрес не мога да дам, беше преди 2 години, аз ги намерих момчетата в интернет (имаше добри отзиви за тях), а жена ми закара колата, защото офиса й е наблизо.
Да не са тези?
https://www.google.bg/maps/place/%D0%90%...9569?hl=bg
Правих си маншона на скоростния лост миналата година.
Същите!!!
Pages: 1 2