Волво Клуб - България

Full Version: Евросертификат за емисиите
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Здравейте. Интересувам се дали някой е изваждал евро сертификат за емисиите от МотоПфое сравнително скоро. Ще се радвам ако сподели снимка как изглежда и каква информация съдържа.
Това получих и аз, след 6 часово мотане и 36лв.
Добре, че си имах и други ангажименти. Не им се занимава с друго освен продажба на нови автомобили.
Този хвърчащ лист е ... меко казано смешен и несериозен. Това при добре сканирано копие, може да се направи без проблеми на ръка.
Бележката си има номер и дата, която лесно може да се провери с едно обаждане дали отговаря на тази фалшивата. Ако предоставиш такава, проверката не мине, те чакат санкции Wink
След изкарването на тази служебна бележка, в общината ще променят ли настоящото състояние на категорията или трябва КАТ канали?
(03-27-2019, 10:17 AM)mjalby Wrote: [ -> ]Бележката си има номер и дата, която лесно може да се провери с едно обаждане дали отговаря на тази фалшивата. Ако предоставиш такава, проверката не мине, те чакат санкции Wink

Колега, прав си за Бележката! Ако трябваше аз да подпиша въпросната хартийка, въобще нямаше да го направя! Никакво оформление, липса на прегледност, различен шрифт, да не продължавам. 
Обаче плащаш 36лв. И зависиш от тях.
Относно телефонното обаждане - не е невъзможно, но все пак трудно.
(03-27-2019, 11:47 AM)Gele The Fat Wrote: [ -> ]След изкарването на тази служебна бележка, в общината ще променят ли настоящото състояние на категорията или трябва КАТ канали?

Община Връбница, София искат нов талон. Не уважават бележката.
С бележката отиваш в КАТ, където ти оформят документите. После заверка на канала и от там за смяна на талони. Накрая в Общинска Данъчна служба правят корекция (издават ти нова бележка в която отразяват промяната). При плащане на данъка, знаят за намалението.

В случай, че попаднеш на служители, познаващи работат си и желаещи да работят, процедурата ще отнеме малко време и не представлява проблем или трудност.
Има ли шанс да мина канал без да ми сменят рег. Номера?
Pages: 1 2