Волво Клуб - България

Full Version: Покривало за ХС90,против градушка
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Продавам ЧИСТО НОВО покривало против градушка,промазано,250лв.Купил съм го за 300лв.Правено е по поръчка,БГ производство.Може да се използва и като обикновенно покривало,ако колата не се кара дълго време.Никога не съм го ползвал,само го премерих,да видя как стои на колата,когато го купих преди 2 години.Продавам го,защото ще сменям колата.
то VOLVO с тези дебели ламарини изобщо бои ли се от градушка по-малка от лимонче Big Grin

Sent using Tapatalk
Виждал съм как градушка по-малка от лимонче,колкото топче за тенис на маса,да чупи огледала,фарове,стопове,а ламарините на някои коли бяха за..боклука.Тогава не съм гледал за пострадали Волва. Моето беше под навес.Затова купих покривалото,уплаших се малко)))
Какво е по-различното от другите покривала?
Може ли и някоя снимка да качиш, за да видим как си го премерил?
Различава се по това,че има 1см предпазен мек слой,който пази от градушка. Още и самият плат е промазан-не пропуска вода. Много е готино,трябва да се види и пипне. За съжаление имам снимки само в сгънато състояние. Ще потърся пак дали имам и на колата,но както казах само го премерих и толкова. Но винаги съм го слагал в багажника,когато ходя насам натам по почивки и др такива уикенд преходи,за да е под ръка при нужда. Но все гледам да оставям колата на закрито и не ми се е налагало да го ползвам досега. Малко обемисто е,ще сложа снимки с размери в сгънато състояние-1 метър дълго и към 12-15см дебело,има достатъчно място и за него.Ако някой иска да го пробва,като се върна от чужбина,ще уредим среща.Живея в Казичене-София.Жал ми е да го давам,но обмислям за новото ХС90 и няма да ми пасне.
Стари снимки в сгънато състояние,виждат се размерите с рулетка.
Нова цена 230лв по договаряне,може да се премери на място, в Елин Пелин. До 16.09 ще се намирам там, после само по куриер. Наистина си заслужава.  Ако нямах намерение да сменям колата, нямаше да го продавам.
Мисля, че може да пасне и на ХС 70, V 70 или на друг автомобил с подобен размер
Здравейте колега, интерсувам се от покривалото ако може телефон за връзка. Лек ден.