Волво Клуб - България

Full Version: Отмяна на регулярните срещи !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Уважаеми колеги, 

По причина на отделни запитвания и във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, Ви информирам, че с решение на УС на ВКБ, от негово заседание от 30.03.2020, ВСИЧКИ РЕГУЛЯРНИ РЕГИОНАЛНИ СРЕЩИ СА ОТМЕНЕНИ !

УС на ВКБ има готовност във всеки един момент, когато правителството отмени забраната за събирането на хора на по-големи групи, да заседава и да възстанови всички срещи по региони !

Единствено Националната Среща предвидена за 10 - 12.07.2020 , НЕ Е отменена и всички се надяваме ситуацията в която се намираме да отшуми дотогава и НС да се проведе както е предвидена !
Ако обаче, към средата на юли продължават да действат разпоредби, които са в разрез с провеждането и, то УС на ВКБ има готовност да Ви уведоми за нейната отмяна своевременно.

Пожелаваме на всички да сте здрави и се надяваме на бързо нормализиране на обстановката в България !
С решение на УС на Волво клуб България се възстановяват регулярните регионални срещи на клуба.Всички бъдещи срещи, които са насрочени и организирани от регионалните представители или клубни членове следва да се провеждат съгласно действащите към момента противоепидемични заповеди на министъра на здравеопазването.Напомняме, че към момента не се разрешава събирането на повече от 10 (десет) човека на едно място.
Бъдете здрави.
П.п. Датата на решението е 13.05.2020г.Протокол с всички взети решения ще бъде публикуван на страницата на форума.