Волво Клуб - България

Пълна версия: Промяна на аудио система на XC70 (2012 г.)
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Зравейте,

През търсачката не успях да намеря питания като моето и за това направо пускам темата. Имам xc70, модел 2012 г., тоест със сплескания панел, зад който има ниша за малки принадлежности на пътуващите на предните две седалки. Настоящата аудио система като хардуер е чудесна, но единствената ми болежка е, че с блутут мога единствено да говоря по телефона, но не и да пускам музика. Което ми е доста важно, понеже пускането през AUX Кабел, който е набит в подлакътника не е практично, а ми е омръзнало да свалям музика на флашка или диск.

След търсене в интернет откривам няколко варианта за поправка на тази епохална липса Big Grin 
1. Headunit на BluePowerSweden - изглеждащ прилично, доста сериозна цена (1000 лева) и дълго чакане за доставка
2. Мултимедийна единица тип Pioneer, Kenwood и др. - има прилични модели за по 6-700 лева, чиито монтаж обаче не съм сигурен е възможен конкретно на този панел, с който е моята бричка
3. GromAudio bluetooth Модул, който, подозирам, би свършил работата, но също не съм наясно как стои моментът с монтирането му.

Та, искам да попитам дали опции 2 и 3 са възможни и подходящи за модела, който имам и ако някой е опрял до тях дали е имал проблеми по колата след процеса на монтаж.

Поздрави.
Бих заложил на 1. Ако имаше за xc90 със сигурност щях да бъда с него. При вариант 2 ще дадеш още 300 лева ориентировъчно, за да подкараш бутоните на волана, парктроника и пр. При мен всичко, но не с Кенууд, а с китайски андроид излезе около 1000 без монтажа. Гром също е вариант.

Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk
Вариант също е(при това доста евтин) да се сложи блутут модул на Aux-а, но няма да може да се контролира през бутоните на волана.
Колега,аз съм от скараните с технологиите и не мога да отговоря на въпросите ти,но искам да задам и аз един въпрос и ще цитирам част от твоя пост: понеже пускането през AUX Кабел, който е набит в подлакътника не е практично, а ми е омръзнало да свалям музика на флашка или диск.
Имам същия модел 2010 със същото описано от теб оборудване-веднъж опитах и поставих флашка в гнездото в подлакътника....порових в менюто и нищо не се получи-иначе с блутут само тел. мога да ползвам.
За диска е ясно,но за флашката ????
(06-22-2020, 07:37 AM)Tisho написа: [ -> ]Вариант също е(при това доста евтин) да се сложи блутут модул на Aux-а, но няма да може да се контролира през бутоните на волана.
Ако ще му помогне на колегата  Cool точно както го каза Тишо .....случайно попаднах на това видео и се присетих за темата  Shy


https://www.youtube.com/watch?v=c37iwzsVNRk
Колега, като натиснеш бутона Медия, какво ти излиза? Мисля, че всички модели със Сенсус имат по подразиране блутут и за музика.
Та на същото меню, трябва да ти излезнат всички варианти за медия, като DVD, USB, Buetooth, AUX.

И сега се сещам, че колата ти може да е 2012г, но само по регистрация. Демек няма Сенсус.