Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Идеята на дискусията, Калине е именно нещо да се дискутира - дават се различни предложения, обсъждат се, претеглят се всички страни и се избира най - доброто /или най - компромисното/ за всички решение. Ама само да казваш - ми това не е хубаво, онова не е удовлетворително ... Еми извинявай, ама вече като знам, че и ти имаш конкретни предпочитания и като знам също, че си един от най - редовните клубари, които идват по - срещите - естествено е, че идеята ще бъде да се намери решение, което да е съобразено и с твоите възможности. Ама като не се дават идеи, как останалите да знаем какво да търсим и обсъждаме. А това за права в дискусията са некви пубертетски мисли .... Знаеш много добре, че нямам такива мисли или намерения ...
Поздрави!
Колеги ще направим ли една колона от волваци към Островче другия петък или всеки ще си пътува самосиндикално ? Smile
Е, чак колона, ти кога мислиш да потеглиш, аз си мисля по-рано да съм там. От Варна не знам кой ще тръгне по-рано, но знам един който ако каже ,че тръгва сутринта, го очаквай малко след полунощ :mrgreen:
Аз петък съм го писал почивен. След 10 часа съм готов по всяко време да тръгна. Зависи настаняването от колко часа е Smile
И ние смятаме 10-11 часа да тръгнем. Можем да се присъединим към колоната :mrgreen:
И аз смятам рано да тръгна,дори преди 10...Но ако кажете за колона към 10,ще Ви поизчакам.
Стига да не се проточи 11/12 и тем подобни часове
:mrgreen:
Малка промяна в плана. Аз ще дойда направо там, защото ми се налага да позаобиколя малко на път към Островче
Привет на групата!Отдавна имах желанието да напиша този пост,но все нещо не достигаше за да го направя !И сега нашето скромно СааБ -общество е в камерен състав,но времето минава ,застудява и просто .....няма време!Предлагам ежемесечната Варненска Волво среща да тръгне от ,,терапията,, и да паркира на ей тоя навес в к/к КАМЧИЯ (дело на знаен майстор Wink ) Местата са около 40-50 има ел.скара .Има и отделен паркинг за около 20 коли. На 30 метра има хр.магазин ,но не препоръчвам от там да се купува друго освен пласмасови чаши/чинии,безалкохолно и бира!Ако ще хвърляме нещо на скарата,за предпочитане е да си го донесем. В крайна сметка можем и само да се разходим на чист въздух пеш или с лодките из реката(цените са 3-4 лв. на човек)Сигурен съм,че ще си направим деня прекрасен!Притеснява ме следното:
-денят е ИЗБОРЕН и може да не се продава бира
-прогнозата е за застудяване
-много ме е страх да не се появи Ж.Терзиев и да ми издърпа ушите :roll:
А като се позамисля ....май нищо не ме притеснява срещата да се получи!20+20 км.отиване и връщане ...
А на връщане да минем по пътя през Боровец-Галата и да спрем на онова прекрасно място откъдето се открива невероятна панорама към града.Всъщност това последното е резервното ми предложение ,в случай,че времето е лошо!Очаквам тема за срещата в подходящия раздел!
ЗАБРАВИХ 05.10.2014 -кой гласувал...гласувал !Кака избяга на Камчия
[attachment=39671][attachment=39668]
[attachment=39669]
[attachment=39666]
Супер идея ,жалко че ще пропусна .

п.п Мирец само добри дела от теб напоследък ,губиш форма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ей този ще води колоната ..... :mrgreen: Big Grin :lol: :o Confusedhock: :twisted: :mrgreen:

[attachment=39674]