Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
.... само така :wink: , чак пушилка се вдига Big Grin :wink: Big Grin
Вижте какво, аз сериозно - в червения кемпер сме спали неведнъж. Държа да отбележа, че семейната ни спалня е по-малка от това, което той предлага. Така че ще има повече място във вилата за по-изнежените дупета (с граховото зърно). По ми е кахър с лодката дали ще ме пуснат в езерото.
Инак ще трябва да се гребе в класически стил с лъжицата.... от каквото има.
Значи Графе, май съм изпуснал обяснението кое къде е.
Село Ветрен е на около 4-5 км от село Сребърна и резервата със същото име. В самия резерват е забранено ползването на лодки, катери, подводници, надводници и др. Хижата, в която ще ходим е на около 50 м от брега на река Дунав, като денивелацията е голяма (т.е. е доста стръмно). По тази причина ползването на катери, лодки, платноходки и др. може да бъде организирано по следния сценарий:
На около 1 км надолу по течението се намира рибарското селище на с. Ветрен (може и разстоянието да е по-малко). Там си има условия за пускане на вода на лодки. От там на собствен ход (с/у течението) може да се стигне до мястото пред хижата, в която ще разпускаме. Според мене тва си е много голяма философия и просто не си струва труда да влачите лодките, но избора си е ваш.
Що се отнася до вас, господа русенци, мога само да предложа да дойдете, а пък на място да мислим кой, как, къде (и при кого Big Grin ) да спи. За жените и децата има място със сигурност, за нас - няма да е проблем. Мисля, че от една вечер спане на стол никой не е умрял :lol: :lol: . Все пак решението си е ваше, но вие също се чувствайте поканени.
абе ясно,удрям 4 ракии ,гушвам 2 пеликана (дано са си напълнили гушките с риба )с единия се завивам (по-развития )другия -за възглавница ,пък сутринта (за мен 12.00) си яхвам сърфа и ....към делтата на дунав Big Grin Жената ,ако се прибере с колата пИчели (по почина на Мевдо :lol: )50 лева! :!: Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
ААА Мирец ти гледай с тез ракии да ни съ усериш, че пеликаните тогава ша ги използваш вместо тоалетна хартия , по почина на Дадан и гъските от "Черна котка Бял котарак"..... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
А иначе аз идвам с лейди Вейдър и малкото роботче, така че триетажния мезонет го запазете за мене....
mevdo Wrote:А иначе аз идвам с лейди Вейдър и малкото роботче, така че триетажния мезонет го запазете за мене....

Кой мезонет,като оня в Кюстендил ли ,в който се биеха ветровете и водата в чешмата искаше да избяга обратно в тръбите.
Прасковко благодаря ти за поканата и за всичко което правиш да се съберем, вярвам , че ще бъде много хубаво , но жената ми вика ( ми ний на 18-ти сме в сестра ми и мама и татко са тука ще празнуваме абсолвенската и вечер на бълдъзата де) направо се изпотих.Абе дано да си прекарате хубаво и весело.Не знам за Тони защото сега му съобщих и на него иначе бяхме тръгнали за Ветрен. Поздрави. П.П На Миреца не му давайте много,много да се заиграва с пеликаните.
Последни новини:
Резервата Сребърна ще работи за нас в събота 18.04.09г. В началото на резервата има изложбена зала с експонати и бинокли за по-добър поглед към водната част и пеликаните и при желание можем да я посетим.
Входа на залата на човек е 1 лв (за деца не ми казаха има ли друга тарифа :roll: ). Ако искаме гид, трябва да го резервираме предварително, а цената скача +3 лв, т.е. 4 лв на човек.
Според мене няма смисъл, но решението е ваше. Уговорено е с директора на резервата да му звъннем 2-3 преди да отидем, за да потвърдим посещението си и евентуалното си желание за гид.
Чакам вашето решение.....
аве сега.....гид :roll: ти гледай пеликаните да са по рошави ,да има за поедна възглавница перушина пък....... :wink: за птичките +пчеличките все ще се намери кой да разкаже!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://srebarna.testovete.net/index.php?id=info&page=biodiversity" onclick="window.open(this.href);return false;">http://srebarna.testovete.net/index.php ... odiversity</a><!-- m -->
всеки да си научи домашното ,да не се излагаме с неграмотност.
"мустакат синигер" Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin -за първи път го чувам
На мен ми хареса изобилието от водорасли :

водорасли - 1119 вида:

зелени - 555 вида
синьозелени - 231 вида
еугленови - 154 вида
златисти - 140 вида
криптофити - 19 вида
пирофити - 17 вида
червени - 1 вид
прохлорофити - 1 вид
глаукофити - 1 вид

Което ме навежда на мисълта,че Майора с триетажния мезонет няма да остане гладен ... Big Grin Big Grin Big Grin