Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Колеги да се възползваме от предложението на Миро и да направим една тренировка в събота вечерта ако стадиона е все още свободен. Ако имате други предложения моля пишете.
Офертата за тренировка важи по всяко време ......Имам тел. на едното от момчетата с които се засичахме ,тъй че няма да има изчакващи !Тъй че ....когато решите !
ПО-ВАЖНАТА Новина е ,че титана на нашия отбор ,човекът който ,както Олимп крепи небето,крепи Варненската формация ,нашия иБАТ ЗДРАВКО ---утре напуска болницата(непотвърдено)и отново е на линия .......да раздава шамари на стъпилите накриво !!!!!! :!:
аз съм навит остава само да определим дата и час удобни за всички които искат да потренират сам че от доста време никои не е изявил желание.
GeorgyGeorgyew Wrote:аз съм навит остава само да определим дата и час удобни за всички които искат да потренират сам че от доста време никои не е изявил желание.
ЖОРКА ,тя работата е ясна ,ами я вземи да вземем с тебе една "виенска" да си спретнрм :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз ще съм съдия
Ех тез колеги такаги е налегнал мързела . един час не искат да отделят за малко спорт.
Така че Миро даи ние да се разберем нешто пък може янкои да се излъже и да доиде.
Щом и съдията е на лице :lol:
пращам ти ЛС с тел.
По време на отпускарския сезон през Август ,така и неразбрах ще има ли тренировки
на варненския футболен отбор или както обикновенно става в БГ "всяко чудо за три дена " Big Grin


:fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball: :fball:
Колеги Днес с Миро343 се уговорихме в Неделя 23.08.2009г. от 20.00ч. да направим една футболна тренировка .
Моля колегите които имат желание да се пораздвижат да заповядат. Ще доидат още наколко момчета фенове на спорта такаче ще се съберем и ще бъде интересно и наи вече приятно да се по раздвижим
Фенове на спорта?
Ако тези фенове не са с наднормено тегло ме пишете статуя на спорта.
Ще се включа в защита в "Отбора на Миро" както е известен във ВиК.