Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Аре бе - някой няма ли да пусне тема за срещата на 4.03.12? :o Confusedhock: :? :roll: :evil: :lol: :lol:
Ми ти малък ли си .....
Може ли аз да обявя срещата. Smile В неделя 13.00ч. на Терапията.Отсъствия не се приемат.Който пропусне ще се наложи да се извинява пред Севдалин в гаража.Глобите ги определя той Smile))))
Не неможе по този начин! Срещите се обявяват в отделна нова тема с подходящо(за подсказка виж всички досегашни теми) подбрано заглявие. И тъй като сам се набута между шамарите ще трябва да се потрудиш повечко и да я обявиш както повелява традицията! Иначе... знаеш кой определя глобите Smile
mevdo Wrote:Ми ти малък ли си .....

.... мне - (с) голям съм ..... :lol: :lol: :lol:
Специален поздрав за варненските шампиони:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=rJOsjP33nF4">http://www.youtube.com/watch?v=rJOsjP33nF4</a><!-- m --> , а за конкуренцията:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=UXWFqxKU2qA">http://www.youtube.com/watch?v=UXWFqxKU2qA</a><!-- m --> или както се казва на конкуренцията ....... RUN MOTHER FU**ER RUN ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Къде можем да гледаме Формулата, кога да се съберем и кои ще бъдем?
1. Аз съм за формулата да се гледа в заведение от типа на Тримата мускетари или Боцмана, че и за замезваме. За часа - ще се съобразя с вас - само ми кажете кога.
Формулата е в 8.00ч.няма ли да е малко раничко за замезване ????????????
:Зависи от човека и гледната точка - една топла супа пред мазнаааа баница е по - добре ..... май .... :mrgreen: :mrgreen: .... пък и ако е шкембе - върви с биричка (мда и в 08.00 може да се пие - да се избие от предната вечер :mrgreen: ) - майтапя се естествено.
Сега сериозно - не знам каква е ситуацията с Формулата, ама ако работи в 8 и има възможност за гледане на състезанието съм за.
К'ва формула бре, г'лейте к'ъФ сеир се заформи тука :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: