Волво Клуб - България

Full Version: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Относно патрулките вчера във Варна видях една или две Smile
Kakви сте пухкави и двамта :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ето малко снимки от днешната мини Варненско - Търновска среща:

[attachment=33266]

[attachment=33267]
Здравейте колеги!
Във варненския регион изникна мисъл, която засяга всички нас, които сме в региона и която трябва да установи дали е целесъобразна с нашите нужди.
Мислих си дали не е удачно да направим офис на ВКБ - заведение във Варна, в който да провеждаме, както срещите след Терапията, така и когато се събираме клубари, съфорумци или просто съмишленици или собственици на Волво по всяко време на месеца. Тъй като нямам конкретна идея за заведение мога да просто да представя идеята си, така както я виждам:
Заведение - тип пицария /заведение за хранене/, в което да бъде отделен ъгъл, посветен на ВКБ. Това, според мен, би следвало да включва поставяне на материали на клуба от рода знаме, плакат, снимки на клуба /членовете/, календар, модели на автомобили. При възможност на място в заведението да бъдат оставяни рекламни материали на ВКБ - тип флаери и/или малки календарчета, които да бъдат раздавани от персонала на конкретното заведение или да бъдат оставени всеки да си взима по избор.
Мотивацията на собственика на заведението, който да предостави такъв кът /част/ от заведението си:
Гарантираме му, че поне 1 път месечно ще правим дружна хапка в заведението, като искаме просто запазване на местото по време на срещата /след като се обадим предварително разбира се/. Всяко друго посещение от нас ще му бъде бонус и ще зависи от неговото отношение и предоставяна услуга.
Не знам дали идеята е удачна, но виждам че колегите от БМВ са с офис в автомивка до нас, което поне дава възможност хората, които търсят контакт да знаят къде да ходят. Самите вие имате достатъчно контакти да предложите заведения на свои познати, които да се намират на място достъпно и известно за всеки и около което да има възможност за паркиране.
Моля за вашето мнение!
Не във варненският регион, недей да скромничиш, идеята е лично твоя и я подкрепям с двете ръце. Хубаво би било да си има място за срещи, за по кафе с колеги от форума, с доста волвари съм пил кафенца, къде ли не из града и винаги е изниквал въпроса, къде? Място за неформални срещи е добра идея Wink
Arrow
Като гледам как кипи клубния живот ......
яко нещо като хард рок кафе, знаеш какво да очакваш, макар и да не знаеш с кого ;-)
като го измислите кажете, за да знаем къде да наминаваме :-)
Идеята е хубава ,но помислете колко пъти освен на месечната среща ще има хора от волво обществото в това заведение.
Иначе за варненска ежемесечна срещата си струва. :!:
Идеята е много добра, само ме притеснява как ще се избере мястото.
Лошото е, че лятото гледаме за срещите да сме около морето, а зимата трудно се стига до там.