Волво Клуб - България

Пълна версия: ВАРНЕНСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Иванчов хан или Хамбара?
Механджията написа:Иванчов хан или Хамбара?

Иванчов хан е далече, а това Хамбара къде е, че не се сещам ?
За мен Иванчов хан е перфектното място.Пада се в центъра на Варненска,Краневска,Балчишка,Добричка и Каварненска общини.
Като изключим гостите от Шумен и Владиславска околия,всички ще са доволни.
Готвят арно,паркинг бол дори за Национална....Е какво друго му трябва на човек,живеещ близко до идеялният център.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
абе във Психодиспансера СТОЛ нямаше ли :mrgreen: :?:
Краневска община няма :lol: , колкото до Хамбара, там не става, ходили сме там и е било затворено, т'ва е в Морската градина зад спирка "Отдих и култура" явно не работят целогодишно. Wink
Механджията написа:Иванчов хан или Хамбара?

и с този ник ..... еми нормално е да има такива предложения .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Какво мислите за заведение, като Стария чинар ... само дето паркинга е разхвърлян по съседните 5 - 6 улици Big Grin
просто предлагам .... варианти много, но ако търсите идеално за всички място, то такова няма, все ще има повече или по-малко недоволни или изцяло недоволни Smile ... ето ви още варианти - Албата срещу хотел Мусала, паркингът отзад е голям и после срещу касовата бележка не се плаща, нищо, че е платен по принцип... Старо село също става, мисля, че на обед отварят.....друг вариант - подземната бирария под бизнес хотела, приятно е много, отзад също има голям паркинг, но не знам дали бачка тва заведение... в Чайка от подлеза надолу към пазарчето вдясно имаше хубава пиация, място за спиране бол...... та, места има, но не очаквайте всички да са окей, организирал съм по-крупни мероприятия и угодия няма никога... Wink но вие предполагам го знаете това. за мен лично не е никакъв проблема да е на ред рок в аспарухово, или на някое крайбрежно друго, да речем.... дали ще караме 5 или 15 минути, все тая Smile
Против "Старият чинар" , вмирисано заведение , пропито с чалга и чалгари, собственика е същият който държи и Еврофутбола на Спортна Зала, подобна схема имахме в пункта вътре имаше едно скатано кътче в което се събирахме и играехме карти. Веднъж загубил солидна сума пари на залог на мачове, нахълта и ни изгони, въпреки че бяхме основните производители на оборот, на това вмирисано кафене , което прави по 50-60 лв на ден оборот, ние оставяхме по 100-150 на едно сядане. После ни се моли да се върнем, но ние си намерихме друга кръчма, в която на всичкото отгоре ни изпълняват всякакви прищевки. Не ми се иска този тип, като не е на кеф пак да ни изгони, макар че в "Стария чинар" е ортак с още един. Колкото до мястото, където се събираме за карти не е толкова лошо кръчме и има достатъчно място именно за такива кътчета, но място за паркиране нулево ул."Константин Фотинов" :roll:
Механджията написа:просто предлагам .... варианти много, но ако търсите идеално за всички място, то такова няма, все ще има повече или по-малко недоволни или изцяло недоволни Smile ... ето ви още варианти - Албата срещу хотел Мусала, паркингът отзад е голям и после срещу касовата бележка не се плаща, нищо, че е платен по принцип...:
Паркинга отдавна не е толкова голям, редуцираха го, абсолютно платен си е, влизаш , взимаш талон и после си плащаш, като поп. Преди не взимаха пари, защото беше частен, а сега е общински паркинг и на тротоарите не може да се паркира. Именно заради това ортпадна предложението ми за "Щайгата" заведение, което миналата година разширявахме и ремонтирахме, на което собственика ми е личен приятел. Би се съгласил на драго сърце, но за нас няма да е удобно. Wink
npackoBko написа:По отношение на заведението:
Идеята е да има, както паркинг, така също и възможност за хапване и да е сравнително голямо.
Сега ако вие не искате да има такова място ОК, ама като се сетя колко пъти отиваме някъде и местата са заети, се сетих че може би предварително избрано място ще подпомогне срещите.
Сещам се за 1 - 2 заведения, ама според мен е хубаво всеки да посочи поне 1 и да вземем решение кое е най - удачното и да се ходи на разговори със собственика.
Миро, както вече писах по надолу идеята е добра!
Но поради факта, че съм семеен човек с две деца и произтичащите от това задължения - то време за посещения на заведения не ми остава и заведенията, който мога да ти предложа се изчерпват с "Камината" - където обядваме по някога като най-близко до офиса и кафето срещу детския кът в МОЛ-а.
Та ако може да ми кажеш това, че не давам някое конкретно предложение, означава ли че нямам право да участвам в дискусията?!- та да знам да не се "обаждам".

P.S. Ако се чудиш защо пиша това - виж си поста в Национална среща 2014г. избор на дата и място.!