Волво Клуб - България

Full Version: За феновете на яката рокмузика, METALLICA и всички яки банди
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Продажбата на билети за ACDC Виена започва след нклк часа, в 10 сутринта бг време. Няма обявена продажба на каса, вероятно само с кредитна карта ще може да се закупи билет. Ако някой има излишни пари по кредитната си карта, да свирка на лични
24 май, Виена, там сме! Сашо, благодарим ти за билетите!!! Обичаме те Big Grin
Все още има билети през клуба на АС, ако някой ще купува, да побърза. Мога да помогна за настаняването тук. btw, стадионът при нас е само с 55 000 места, което ми дава някакви надежди, че ще изкарат и дата за БГ :twisted:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://mysound.bg/?act=interview&selected=60">http://mysound.bg/?act=interview&selected=60</a><!-- m -->
я да извадим темата от праха

на 15 март 2009 SOULFLY в София
http://www.soulflyweb.com/

Confusedupz: Confusedupz: Confusedupz: Confusedupz: Confusedupz: Confusedupz:
Вчера по СтарФМ казаха че ДиСи ще свирят в Белград, май към края на Май, някой да има потвърждение на тази информация?!?!?
тц, няма нищо сигурно само слухове разни и грозни въпроси за милионери и командоси....

- " Докато двете "празнини" в официалното концертно разписание на AC/DC ва Европа - в края на април/началото на май и в края на май/началото на юни не бъдат запълнени, ще е жива и надеждата да видим легендарната банда в България. Слухове за това се появяват и изчезват периодично, а вече е налице и първа по-конкретна предварителна информация за шоу на групата в Белград. Източникът е неофициален - сайтът B92.net, според който е подписан договор между AC/DC и продуцентска къща "Komuna". Посещението в сръбската столица ще е между 24 април и 12 юни, а вероятното място - стадионът на ФК "Партизан" - Белград. "


- "Все още има шанс AC/DC да свирят в България. "Не сме изгубили надежда", пише в. "Експрес". "Преговорите продължават", казват хора от бранша. Един от собствениците на "Sofia Music Enterprises" - Иван Несторов-Амебата също смята, че още има някаква надежда, но по-скоро звучи песимистично. "Водим преговори с над 150 групи, като сред тях са и ДиСи. На този етап обаче няма ясен резултат", казва той. "Има промоутъри, които си чешат езиците, и ние нямаме никакво намерение да влизаме в тоя кюп, че видиш ли - AC/DC идват", допълва Несторов. Той издава, че хонорарът на емблематичната рок банда е огромен, но не е фиксиран. "Този хонорар е предмет на търговски договор и не се коментира", подчерта дебело Амебата. Според световните агенции обаче, парите, за които свирят легендарните австралийци, са между 1 и 2 млн. долара, като цената зависи и от държавата, в която ще се изявяват, продължителността на концерта и пр. Хора от музикалния бизнес твърдят, че за у нас те не са поискали много повече от милион долара. Групарите продължават да се надяват на грандиозен концерт в София и поради причината, че обявеното официално преди дни шоу на динозаврите в Атина също все още не е отбелязано в сайта на групата. Гигът им в гръцката столица е на 28 май, а до концерта си на 12 юни, когато турнето отново се връща в Западна Европа, и по-специално - в Париж, други изяви не са обявени засега.
Ако AC/DC подминат България, надежда за родните фенове остава концертът им в гръцката столица - една от спирките в световното турне "Black Ice World Tour". Меломаните обаче трябва да се подготвят за зверска битка за билети. Скъпоценните хартийки ще бъдат пуснати за продажба на 3 февруари и се очаква да бъдат изкупени за не повече от десет минути. Билетът за шоуто в Атина ще струва от 60 до 90 евро. Вероятно на черно цената ще стигне до 200 евро"

- "Хард рок легендите AC/DC ще свирят на Олимпийския стадион в Атина, съобщава гръцкият сайт grreporter.info. Концертът ще бъде на 28 май – след шоуто на рок ветераните във Виена. Билетите влизат в продажба от 3 февруари в мрежата на ticketstpro.gr. Седящите места варират от 60 до 90 евро, а за 80 евро ще можем да се снабдим с билет за терена пред сцената.

На един човек се продават максимум 4 пропуска за концерта. Очаква се феновете да изкупят местата още в първите дни от началото на продажбата, защото това е единственият шанс да видят AC/DC в Европа. Билетите за всички останали концерти вече са разпродадени. Места има само за шоуто в Амстердам на 23 юни.

Все още не е невъзможно и рокаджиите да отскочат и до България при посещението си на Балканите. От българските промоутърски компании не отричат, че се водят преговори и отказват официален коментар. Новината за концерта в Гърция все още не е потвърдена на сайта на AC/DC и е възможно да се окаже провокация.

Обнадеждените български фенове на групата обаче коментират по форумите, че идването на рокаджиите у нас е обществена тайна. Договорът вече бил подписан и сме щели да ги видим на националния стадион през лятото. В сръбския сайт „Блиц” се появиха и непотвърдени слухове за концерт на групата в Белград в края на май или началото на юни."

- "КОНЦЕРТ НА AC\DC ще има! Ако наиситна вече всичко е ОК ще се обяви до 2 седмици - датата е края на месец Май! Първо Белград, после София, Атина и евентуално Истанбул. После към Острова, но нас това въобще няма да ни вълнува повече "


- "Концертите на AC/DC,които ще бъдат обявени съвсем скоро са:

Белград-26 май
Атина-28 май

Засега София ОТПАДА със сигурност,но тъй като се напъваме да ги поканим от доста време,може и да получим дата,но...засега концерт на AC/DC в България няма да има."

но всичко това са лични интерпретации и коментари. няма нищо официално обявено... :roll: :? Cry
малко раимнщайн
<!-- m --><a class="postlink" href="http://vbox7.com/play:49814d39" onclick="window.open(this.href);return false;">http://vbox7.com/play:49814d39</a><!-- m -->
Ще се напъваме ли за Атина, или ще си трайкаме?
Аз не знам още...
аз ще чакам белград или букурещ, като предпочитам румъния
хайде да са ни честити първите билети за ас/дс. В гръцкия тикетпро цените са между 60-90 евро, в нашия с около 50-60 лв по скъпи Confusedhock:

http://www.ticketpro.bg/news.php?id=236

http://www.ticketpro.gr/popup.php?upload...ro-Map.jpg