Волво Клуб - България

Full Version: Отстъпки в Бензиностанции ЕКО-ЕЛДА за ВОЛВОКЛУБ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Ама много си прав, спор няма - е газта моята я хапва еднакво май Smile и все по-често понаминамав 1-2 км повече, въпреки че Лука ми е пътьом :ctf:
Аз само да споделя никой не карам.Но след темата с опитите в оффроуд форума с хладилника и и добавките :roll: :roll:
Моя крак на Еко няма да стъпи.
хм, интересен коментар, доверяваш се на нещо написано от непознат във форум вместо да провериш и сам да се убедиш кое е по добро.
и аз съм чел темата и не само нея, което не пречи да съм пробвал с нафта от различни места, включително и "евтина тираджийска" слагал съм и добавки, гледал съм си и горивния филтър при смяна и си имам вече някакво мнение, но създадено от собствен опит

интересно ми е зареждал ли си някога от еко, за да имаш такова крайно мнение. Разбери ме правилно, не агитирам за тях, имам ли далавера веднага ще се възползвам. Искам само да коментираме, за да разберем кое и по важното къде е по добре да се зарежда. В крайна сметка това са франчайзингови вериги, което ще рече, че всеки един обект може да си прави всякакви шмекерии на наш гръб. Една такава реална дискусия без пристрастности ще доведе до избягване на "лошите" бензиностанции
Да зареждал съм лятото веднъж само 1 резервоар до горе,разлика не съм забелязал.Иначе познавам хора който карат много отдавна дизели едни твърдят само Лукойл други само ОМВ .До сега сипвам от туби почти една година но нещата отиват към спиране на кранчето и когато спре,ще сипвам на ОМВ алпин или спринт но Шел Еко Ромпетрол съм имал опит и не съм очарован само със служебни коли на газ и бензина де.Има познат който беше 4-5 години шеф на бензиностанция и от там съм дочувал разни работи който са ми формирали мнение.Всеки има избор да сипва където си иска аз писах в тази тема защото се броят стотинки.Иначе една и съща кола при двама различни човека ще даде различен разход така че е безсмислено да се коментира колко харчи една кола с дизел от тук и от там.Лош опит за сега с дизел нямам само отбелязах ценово предимство на червените пред сините.
Абе и аз да кажа 3-4ри резервоара бензин изгорих от Еко Елдата и от по-скъпия с някаква добавка и от нормалния и от 98 , но не ми харесва как върви колата и горенето не е също.От Лукоила ми мърка колата с 98, Шел и ОМВ съм се отказал отдавна . Когато отвориха първия Шел в Русе преди години тогавашната ми кола литна след първото зареждане, но сега вече не е същото.Лично мнение не ангажирам никого.
заформя се някаква ценова война между бензиностанциите на еко и лукойла, която мен много ме устройва. Нафтичката вече е 1,60 :wink: Интересното е, че не е навсякъде а само за определени обекти.

МЕГА ХИТ ОТ ЕКО!

10 СТОТИНКИ ОТСЪПКА НА ВСЕКИ ЛИТЪР БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ.

Готови ли сте за хита на сезона? Сега в ЕКО получавате 10 стотинки отстъпка от цената на всеки зареден литър бензин и дизел! При всяко зареждане на бензин или дизел след 21 май и единствено при плащане в брой, всеки клиент получава отстъпка от 10 стотинки за всеки зареден литър автоматично.



Промоцията е валидна в следните бензиностанции ЕКО:

Асеновград, 8-ми км на път ІІ-86, след Пловдив, посока Асеновград

Ахелой, Главен път Бургас – Варна, изхода за Слънчев Бряг

Банско, ул."Никола Голев"3-7(пътя за Гоце Делчев)

Бургас, кв. Акациите, ул. „Индустриална” 33

Кула, Видинско, ул. Толбухин 4

Горна Оряховица, ул. Васил Левски 23

Гоце Делчев, на изхода на Гоце Делчев (Пътя за Гърция)

Димитровград, бул. Димитър Благоев, до ЖП гарата

Кюстендил, ул. Николичевски път 2, до завод "Велбъжд"

Перник, бул. Юрий Гагарин

Пловдив, бул. “Цариградско Шосе” 5А

Севлиево, ул. Бял бряг 2 (близо до Идеал стандарт)

София, бул. Сливница 8А

бул. Ломско шосе 136

Люлин, бул. П. Владигеров и ул. 701

ул. Сребърна 38

Кирил Николов, ул. Кирил Николов (Фондови жилища)

ул. Каменоделска 9

Дружба 1, бул. Проф. Цветан Лазаров

Малинова Долина, ул. “Околовръстен път”

Царско Село, ул. “Околовръстен път”

Люлин 7, бул. “Царица Йоана” (до Киров Бош)

Орион, ул “Адам Мицкевич” 1, Модерно предградие
Пак се извинявам на всички фенове на ЕКО но за тая промоция: минавам миналата седмица и гледам цена на дизела 1,84 и и падам от смях аре с 10 ст. ставаше 1,74 а на Лукойла беше 1,76 като на всякаде минус 5ст ако си с карта има и промоция за събота и неделя още -2ст и ставаше 1,69.Сега не знам колко е цената това е от преди 2 седмици.
Аз пък да ти кажа че 4 години карах дизел и нито веднъж не съм зареждал от туби а само от бензиностанци.. доста бензиностанции смених докато не открих накрая ЕКО... Последните 2 години съм зареждал само там и не съм имал никакви проблеми. Дори и нафтата ми не е замръзвала (което всъщност веднъж ми се е случвало с алпин дизел от ОМВ) Имам само добро мнение за тях. Чувал съм че бензина не им е бил много добър но това само съм го чувал и нямам лични впечатления. Продължавам да зареждам там но вече газ.. а 2 стотинки отстъпка при 73 стотинки цена си е доста добре Wink
промоцията на лукоил с допълнителните 2 ст умря още миналата седмица. преди две седмици вдигнаха нафтата на всякъде от 1.74 на 1,78. това са данни за пловдивм ако другаде е различно може да споделяте свободно. след три дни цената се смъкна на 1,76 а на определени бензиностанции на лукоил се написа 1,63. този надпис стоя точно 24 часа, след което беше махнат и заменен с голяма табела над ценоразписа 11 ст на литър отстъпка и мноооооооого малки буквички важи от 22 май / или 25 не видях добре / след връщането ми от белград нафтата е допълнително намалена на 1,71, като отстъпката от 10 ст за еко си важи на определените бензиностанции. за лукойл не знам, понеже в града големите табели за отстъпка ги няма, а в саита нищо не пише. Има само инфо за изтеклата вече промоци от 2 ст допълниелно през уикендите, затова не съм дал и техните търговски обекти
stefan_nemadakaja Wrote:Здравейте колеги . Гледам всеки пише за ОМВ за Шел за Петрол и т. н. Ако някой някога има път нека мине покрай терминала на Лукойл при Ихтиман и ще останете като гръмнати , като видите как от този терминал зареждат цистерните и на Шел и на ОМВ и на Петрол и какви ли не още . Та така че сами си направете извода Big Grin Big Grin Big Grin

Същото се отнася и за дизела което съм споменал в по-горният цитат.Разликата според мен е в това кой какви добавки ще сложи преди да го предостави на потребителите. ::beer::
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34