Волво Клуб - България

Full Version: ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПОЗДРАВ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Темата с поздрава се позабрави, та реших да я изровя.
Винаги при среща с Волво махвам с ръка и отсреща.... нищо. Явно притежателите им въобще не се интересуват от форума и темите му. За сметка на това спътниците ми се чудят, че имам познати из цялата страна. Блажени вярващите !
Щях да пропусна. Колкото Волва съм видял, винаги съм рекламирал Клуба. Обикновено обещават да дойдат на сбирките... А един чичко ме същиса с въпроса:
- За какво ми е Волво клуба? Аз нямам проблеми с колата!?!?!?
Правилно го е казал поета :" Не се пали туй, що не гори!".
Аз си поздравявам наред, но досега само ококорени погледи са насреща Big Grin Това според мен означава, че има голям потенциал за увеличаване на клубарите...... е то насила хубост не става, ама какъв е смисъла се питам, като допре ножа/не от кожа :wink: / до кокала, да се сетиш, че има клуб и всеки в него според възможностите си ще се опита да ти помогне. Даже вече имам забележки от някои видни части на семейството ми от сорта-този го пропусна, този не го ли видя и т.н. Big Grin Big Grin Big Grin
Ще продължавам да популяризирам поздрава.
Позволявам си да изтупам праха на тази тема и да я поставя отново за обсъждане от целокупното волво войнство :wink: Big Grin
Колеги, нека споделя и аз една идея - поздрава да е нещо като при автобусите, забелязвали ли сте как при разминаватенто пускат левия мигач, имитирайки ръкостискане или нещо такова... това е лесно за изпълнение в извънградски условия, но за населените места е малко опасно... незнам, аз отскоро имам Волво, но досега никой друг притежател не ме е поздравявал като се разминаваме, но пък за това винаги се гледаме умно и може би всеки чака другия да направи първи жест.
Big Grin Ами тогава-да направим ние първия жест Big Grin
Аз продължавам да поздравявам със знака "V", а Вие :?: :!: :?: Big Grin
100Y0 Wrote:а Вие :?: :!: :?: Big Grin

И ние, и ние...
Браво, браво :wink: Big Grin
Аз докато поздравя и съм подминал с 200метра :ctf:

п.п.Дали няма да ни помислят за привърженици на Демократическите партии :lol:
Привърженици сме на волвотичните сили Big Grin :twisted:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9