Волво Клуб - България

Full Version: С какви политически убеждения сте?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Пуснах анкетата от любопитство.

:!:Времето е наше:!:
Струва ми се пренебрегваш тука дългогодишната управляваща партия-ДПС!!!!Не си толерантен май????
павлов Wrote:Струва ми се пренебрегваш тука дългогодишната управляваща партия-ДПС!!!!Не си толерантен май????

my mistake Big Grin

Жалко, че предсказанията на някои хора в държавата не се сбъднаха - конкретизирам - "Следващия е Доган" запознатите се сещат за какво говоря...
Аз незнам кой ще ни прави още луди НО <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kafence.com/veselba-MPGta/Todor%20Zivkov.mpg">http://www.kafence.com/veselba-MPGta/Todor%20Zivkov.mpg</a><!-- m --> казва доста неща - нищо че го няма вече - Тато.
Efri 740 Wrote:Аз незнам кой ще ни прави още луди НО <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kafence.com/veselba-MPGta/Todor%20Zivkov.mpg">http://www.kafence.com/veselba-MPGta/Todor%20Zivkov.mpg</a><!-- m --> казва доста неща - нищо че го няма вече - Тато.

Както ти казах и в КЮто - това и още едно клипче си ги пускам, когато съм в лошо настроение. Разбирам в колко по-лошо положение може да сме (това, от което сме се отървали) и се забавлявам на "Гражданинът" (с главно Г) от град (село) Правец.
Добре де, но не ти е пълна анкетата. Ще ти кажа какво имам в предвид - от тия всичките дето са изброени мен ме няма никаде включително и там дето не ги интересува, кой ги ......
управлява де :lol: .
Та все пак сложи един варянт "Гласувам за хора" - в смисъл че не ме интересува кои към кои цвят се причислява, аз не съм тръгнал да си купувам тениска, а поверявам съдбата си и тази на децата си в техните ръце и затова ме интересува колко струват, и като хора, и като професионалисти. много се дразня като почнат да делят политиците на партии, пък после ги псуват, че за нищо не стават, ми даите да ги делим на кадърни и некадърни, те така и така партиите си ги сменят постоянно, поне тази величина е постоянна, е еднастранно де, че един приятел казваше:
"Ей, от свестен човек много бързо се става муулузин(негодник), ама виж обратното, не съм чул."
или пък си пропуснал онези които виабще не гласуват щото знаят че и да го направят това няма да промени нищо (кои си е крал пак ще краде(там кадето е текло пак ще тече Sad ) такаче какъв е смисала пък и анкетата си е напълно излишна поне според мене никои няма розово мнение за БГ политици а да се оплаква6 ГЛАС В ПУСТИНЯ кои ще те чуе :evil:
съгласен съм с Izex че трябва да се гласува за хора а не за цветове-партии. гласувал съм и за тия и за ония и за третите. доволен съм за някой неща и недоволен за много повече. salih тези дето не гласуват са паднали в плен на тезата " свите са маскари ". аз също смятам че всички са произлезли от едно и също място - случайни хора не попадат там. Влезнахме в нато ще влезнем и в европвйския съюз. това не е посилите на едно правителство и една партия. кофтито е че всичко става много бавно щото всяко ново правителство гледа да си намести хората на готини местенца и естествено се нарушава хода на нещата. 90г бях студент 1ви курс и казваха 5-6 години ще е много трудно но ще се оправим-лелеее прецаках готиния студентски живот а то минаха не 5 а 15 години от тогава.
Трябва да се гласува и колкото повече гласуват толкова по добре, но не за партии а за личности.

Мисля че политическите ни пристрастия или липсата на такива не ни събират в този форум. нека си говорим за коли и да си помагаме а да не коментираме политиката.
много си прав за това нека говорим за коли и да оставим политиката на политиците Smile))) КарАи ВолВо и бъди БАМБУЧа Big Grin





Мисля че политическите ни пристрастия или липсата на такива не ни събират в този форум. нека си говорим за коли и да си помагаме а да не коментираме политиката.[/quote]