Волво Клуб - България

Full Version: Скоростна кутия M55-373M за Волво 460 1.8 1996
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Търся скоростна кутия за 460 Bodyguard 1996, 1.8 двигател, моноинжекция. Има ли възможност да се замени със скоростна кутия на някой модел Рено - Меган или 19 например. От Пловдив съм и засега не намирам такава скоростна кутия "М55-373М". Всякаква информация, макар и общообразователна ще ми бъде от помощ, защото по моргите не са или не искат да бъдат наясно със съвместимостта/взаимозаменяемостта на скоростните кутии за Воплво и Рено. Няма никакъв избор и търся възможните варианти. Благодаря на всеки, който похарчи малко време, за да помогне в търсенето в правилна посока.
колега тук в горна оряховица има едно 460 1,8ми с двигател b18u бодигард на части ако спазариш нещо с човека тел0878421007 :partyman:
Най-после намерих нужната ми скоростна кутия. От морга на карловско шосе, точно преди да се влезе в Труд. 250 лв. и можеше да си избирам. Излезна много читава, засега. Скоростите се сменят много леко. Дадоха ми я с два дена срок за рекламация. В Мотопфое не знаят нищо за съвместимостта на скоростните кутии на Рено и Волво, използващи едни и същи двигатели (на Рено). Единствено успяха да ме осведомят, че нова скоростна кутия струва 3658 лв. Интересно кой би проявил интерес към тази "ОФЕРТА".
За малко да забравя да благодаря на всички, които опитаха да помогнат! :oops:
Колега, къде по кутията е този надпис М55-373М ? От любопитство питам - такава ли е като тази на снимките:
(клик за цялата снимка)

[Image: skorosti.jpg]

[Image: skorosti1.jpg]
Цена а?....
За мойта ако питаш цена (тази на снимките) - 230лв
Възможно е да е същата. Този надпис "М55-373М" е щампован на отделна метална планка захваната с някой от съединителните болтове на кутията. Ако се интересувате има няколко в моргата преди да се влезне в село/град Труд. Цената е 250 лв. Човекът каза, че сам ги сваля от моргите в Белгия и ги внася. Дава я, след като я маркира, за два дена. Ако не става, можеш да я върнеш. Моята излезе читава, засега съм доволен. Леко и безаварийно бъдеще!