Волво Клуб - България

Full Version: Смяна на крушка на фар Volvo s40 2007 - Vadis
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
За много години, скъпи колеги волвари!!! Желая предимно здраве и щастие на вас и на семействата ви!

Необходима ми е малко информация от Вадис, тъй като не разполагам с такъв. Тръгнах да сменям крушка на фар на споменатия модел, но като отворих капака останах същисан - всичко е толкова нагъчкато, че нямам идея как ще бръкна за да извадя старата крушка. Да не говорим, че всичко е в пластмасови кутии със щипки, няма никакви проводници, никакви букси - всичко е така опаковано че няма да мине без документация по въпроса.

Моля ако има възможност някой, да постне две три картинки как става цялата операция. Мерси предварително!!!
Нямам против да поровя във Вадис ама дай по конкретна информация за колата(най-добре е VIN).Моите светлини ги сменям и без Вадис - фара отвътре е с кръгла капачка която е на жлеб и с леко завъртане се отстранява и ето ти крушките,при теб може да е друго и ще проверя ама дай инфо за модела.
YV1MS754172303441
На моята е с едни капачки на фаровете отзад, затварящи се с метални щифтове. Това е което се вижда, но дори да махна щифтовете, назад няма място за да издърпам карантийте от фара :oops:
Хаха,нищо общо с моето,разархивирай и вътре са шотове на инструкциите.
ЕЕЕЕ златен си, много благодаря!!!!! :wink: 100% бях сигурен че се маха фара, обаче не знаех как :lol:
Ето ти нагледно едно клип4е как става
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvocars.com/bg/tools/Owners/Care/Replace/Pages/LightBulbsFront.aspx">http://www.volvocars.com/bg/tools/Owner ... Front.aspx</a><!-- m -->
Ето ти нагледно едно клип4е как става
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.volvocars.com/bg/tools/Owners/Care/Replace/Pages/LightBulbsFront.aspx">http://www.volvocars.com/bg/tools/Owner ... Front.aspx</a><!-- m -->
Лелее направо ме е срам да си призная че не бях видял тези инструкции в сайта по-рано :oops: Мерси на всички, всичко ясно и просто!
тебе те е срам а мен ме бешв мързел да гледам и на един приятел като му ги сменяхме без да ги сваляме и като падна едната скоба на капака и се наложи да сваляме кората отдоло и отгоре кутията на въздушния филтър и голяма веселба ти казвам
Ами то май и аз така щях да направя :oops: Добре че тръгнах към смяната с голямо количество несигурност и недоверие в мен си :mrgreen:
Pages: 1 2